RTX4060 Ti 8 GB alınır mı?

8 GB üstü Ram kullanmak isteyen oyuna henüz rastlamadım. Sanırım RDR 7500'e kadar dayanıyordu. Ama 2023 oyunlarını göz önünde bulundurduğumuzda ikisi de aynı.

8 GB üstü RAM kullanmak isteyen oyuna henüz rastlamadım. Sanırım RDR 7500'e kadar dayanıyordu. Ama 2023 oyunlarını göz önünde bulundurduğumuzda ikisi de aynı.

1080p için evet. 2K'da RX 7700 ile kıyaslandığında 8 GB dezavantajı ortaya çıkıyor. Bu arada kartı kötülemiyorum bende de 4060 Ti var, 2K performansını göstermek için attım videoyu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p için evet. 2K'da RX 7700 ile kıyaslandığında 8 GB dezavantajı ortaya çıkıyor. Bu arada kartı kötülemiyorum bende de 4060 Ti var, 2K performansını göstermek için attım videoyu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba hocam bir şey soracaktımda yani ben bu ekran kartını alsam akıcı oynayamayacak mıyım? Alacağım sistem MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu sistemi i5 13 nesil işlemci 4TB SSD taksam anakartını değiştirip 3 fanlı ekran kartı taksam kasasını yükseltsem gene de bu attınız oyunları akıcı bir şekilde oynayamayacak mıyım?

Merhaba hocam bir şey soracaktımda yani ben bu ekran kartını alsam akıcı oynayamayacak mıyım? Alacağım sistem MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu sistemi i5 13 nesil işlemci 4TB SSD taksam anakartını değiştirip 3 fanlı ekran kartı taksam kasasını yükseltsem gene de bu attınız oyunları akıcı bir şekilde oynayamayacak mıyım?

PC'den çok anlamadığım için sordum yardımcı olursanız sevinirim.

PC'den çok anlamadığım için sordum yardımcı olursanız sevinirim.

Tabii ki akıcı bir şekilde oynayacaksınız. RTX 4060 Ti iyi bir kart. Benim amacım 8 GB versiyonunun 2K çözünürlükteki durumunu anlatmaktı. 1080P'de çok iyi, ilerleyen yıllarda sadece 2K'da bir tık sorun yaratabilir. Ama gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Attığınız sistemde 2 fanlı ile üç fanlı kart arasında neredeyse 7 bin TL fark var. Gereksiz yani İki fanlı işinizi görür.

Tabii ki akıcı bir şekilde oynayacaksınız. RTX 4060 Ti iyi bir kart. Benim amacım 8 GB versiyonunun 2K çözünürlükteki durumunu anlatmaktı. 1080P'de çok iyi, ilerleyen yıllarda sadece 2K'da bir tık sorun yaratabilir. Ama gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Attığınız sistemde 2 fanlı ile üç fanlı kart arasında neredeyse 7 bin TL fark var. Gereksiz yani iki fanlı işinizi görür.

Anladım sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı