Hocam yurtdışındayım o yüzden hazır bir masaüstü almak durumundayım sistemi aşağıda bıraktım aynı zamanda linkide sizce nasıl değerlendiriseniz çok sevinirim iyi sosyaller
İşlemci: Intel Core i9 11900KF 8X 3,5 GHz standart saat ve 5,3 GHz'e kadar Turbo saat.
İşlemci soğutucusu: Hava soğutmalı, 120 mm LED fanlı.
RAM: 32 GB DDR4-3200 MHz çift kanal.
Sabit sürücü: 480 GB M.2 NVMe SSD.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX4060 Ti 8 GB GDDR6.
Anakart: Gigabyte H510M-H V2 DDR4.
Optik sürücü: DVD yazıcı olmadan. Sürücü bölmesi mevcut değil!
Ses: Tümleşik ses kartı, HD ses, bkz. Anakart.
Lan: Entegre lan bağlantı noktası (10/100/1000Mbit), bkz. Anakart.
WLAN: Kablosuz internet bağlantısı için ıeee 802.11a/b/g/n/ac (WI-FI5) yazın.
İşletim sistemi: Windows 11 Professional 64 Bit önceden yüklenmiş ve etkinleştirilmiştir.
Güç kaynağı: Cooler Master 600W 80+ güç.
Kasa: ARGB LED fanlı ve mystic ekranlı Aerocool Mirage.
Gayette destekliyor. Kim diyor desteklemiyor diye? FULL HD de %26, 2K da %18 darboğaz gözüküyor. Ama seni etkileyeceğini düşünmüyorum. Zamanla donanım değiştirirsin. Sadece DDR5'e geçiş daha mantıklı olurdu ama pc bakmak lazım 1200 euro'ya.
@zaxdben Bu arada genel baktım az çok. Fiyatı baya iyi duruyor şu an,başka bilgisayarlara kıyasla baktığımda.
biraz googleladım ddr4 ve ddr5 arasındaki farkı yani biraz daha hızlı açılmasa şeyler çok sıkıntı olmaz yani bide indirimde şuan bu pc 1 gün içinde biticek o yüzden biraz hızlı olmam gerekiyor
biraz googleladım ddr4 ve ddr5 arasındaki farkı yani biraz daha hızlı açılmasa şeyler çok sıkıntı olmaz yani bide indirimde şuan bu pc 1 gün içinde biticek o yüzden biraz hızlı olmam gerekiyor
Başka sitelerede baktım yine hazır PC bu fiyatlarda DDR5 olunca ekran kartı 3060 falan oluyor. genelde DDR4 diğer hazır pcler mantıklı bir değişim gibi gelmedi.