VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
2 gün önce aldım bu sistemi. Çok beğendim güzel ancak CS2 high ayarlarda ilginç FPS farklılıkları oluyor. 170'e düştüğü de oluyor 500'e çıktığı da. Fps_max 300 yapınca sabit kalıyor ancak fps_max 0 yapınca dediğim gibi 140'a bile düştüğü oldu.
Sistemde tüm güncellemeleri yaptım. NVIDIA Denetim Masası ayarlarını da, öyle sanıyorum ki, doğru yaptım. Ama anlayamadım nedenini. Normal mi bu acaba? Önerebileceğiniz daha iyi bi' şeyler var mı? İlk defa böyle bi' sistem aldım ve kullanıyorum.
Ondan bahsetmedim hocam o herkeste var gibi. Oyun içinde düşüş oluyor. Örneğin rekabetçi veya basit eğlence girince fps çok oynak oluyor. Anlam veremedim nedenine.
Ondan bahsetmedim hocam o herkeste var gibi. Oyun içinde düşüş oluyor. Örneğin rekabetçi veya basit eğlence girince FPS çok oynak oluyor. Anlam veremedim nedenine.
Selam, ne durumdasın hocam. Bende de benzer sistem var sadece ekran kartını 16GB olarak upgrade etmiştim, CS2'de FPS olarak çok sorun yaşıyorum açıkçası.