RTX4060 Ti sisteme anakart ve işlemci yükseltme önerisi

grido

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Fizik Tedavi Teknikeri
Sistemdeki bileşenlerim;

MSI Pro H610M-E DDR4 anakart.
MSI RTX 4060 Ti ven 2X bl OC ekran kartı.
Goodram IRP-K3600D4V64L18S/8G RAM.
Intel Core i5 12400F işlemci.

Ben bunlardan anakartı ve işlemciyi güncellemek istiyorum. Hem işlemci hem de anakart OC desteklemiyor. Ve ikinci olarak RAM'ler yeterli olur mu sizce yoksa onları da güncellemeli miyim?

ram için de bir öneride bulunma şansın var mı ? model marka olarak

ram için de bir öneride bulunma şansın var mı ? model marka olarak

En fiyat performans ram üstteki biostar anakartla 7500f ile birlikte uyumlu olurlar.

bunların hepsini bir kerede değiştirmem bana maliyetli olacağından sırayla yapmayı düşünüyorum sizce ilk hangisinden başlamalıyım

bunların hepsini bir kerede değiştirmem bana maliyetli olacağından sırayla yapmayı düşünüyorum sizce ilk hangisinden başlamalıyım

Anakart - işlemci - ram sırasıyla her ay birini alıp kenara atarsınız.Üçünü de aldığınız zaman pc toplamayı biliyorsanız kendiniz bilmiyorsanız bilen biriyle sistemi toplarsınız.

Anakart - işlemci - ram sırasıyla her ay birini alıp kenara atarsınız.Üçünü de aldığınız zaman pc toplamayı biliyorsanız kendiniz bilmiyorsanız bilen biriyle sistemi toplarsınız.
anakartı aldığımda direk montaj yapmak istersem heralde elimdeki parçalarla uyum sağlamayacaktır değil mi ?

anakartı aldığımda direk montaj yapmak istersem heralde elimdeki parçalarla uyum sağlamayacaktır değil mi ?

Hayır yeni bir platforma geçtiğiniz için uyum sağlamaz.DDR5 ve amd işlemci ile uyumlu anakart olduğu için 3 parçaya aynı anda ihtiyacınız olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…