Çözüldü RTX4060 Ti sistemle Windows 11'e geçiş sonrası yaşanan hatalar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ravsr113

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus tuf 4060ti 8GB
Amd ryzen 5 5600
Asus b450mk II
Meslek
Öğrenci
Bir format atayım dedim, Windows 11 yeni sürüme geçtim. (Eskisinde böyle bir sorunum yoktu.)

Eki Görüntüle 2354574

Sürekli bu döngü tekrar ediyor, tekrar kurulum diyor.

Eki Görüntüle 2354575

Aygıt yöneticisinde bu şekilde.

Windows 11 yeni sürüme geçtiğimden beri Alt Tab atarken oyunlarda 2 saniyelik gecikme yaşıyorum, normalde direkt atıyordu.
Sadece Fortnite'da oluyordur diye başka bir oyun kurdum, onda da geçikme var az da olsa. Eskiden hiç gecikme yaşamazdım.

DDU ile temiz kurulum gerçekleştirdim. Temiz format attım 2 defa yine düzelmedi. Bir çözümü var mı yoksa bana Windows 11 eski ISO dosyası atabilecek bir arkadaş var mıdır?

Çözüm
Hocam herhangibi rekabetçi oyunda bu durum aşırı can sıkıcı oluyor. Eskiden yaşamadığım için çözüm aradım.

Sorunu çözdüm. Bir admin varsa konuyu kilitleyebilir mi yada nasıl yapılıyorsa ben yapayım.

Çözüm:Windows 11 den 10 a düşürdüm. Geforcenin kendi sitesinden manuel olarak sondan bi önceki driveri kurdum. Geforce experincenin gelen uygulama güncellemesini de yapmadım onla alakası olabilir diye. (Daha beta aşamasındaymış zaten) şuan alt tablarım 1 saniye bile sürmüyor.
1 hafta mı 2 hafta geçmeden eski sürüme geçebiliyorsun eğer düzeltemezsen w10'a geçebilirsin

Hocam herhangibi rekabetçi oyunda bu durum aşırı can sıkıcı oluyor. Eskiden yaşamadığım için çözüm aradım.

Sorunu çözdüm. Bir admin varsa konuyu kilitleyebilir mi yada nasıl yapılıyorsa ben yapayım.

Çözüm:Windows 11 den 10 a düşürdüm. Geforcenin kendi sitesinden manuel olarak sondan bi önceki driveri kurdum. Geforce experincenin gelen uygulama güncellemesini de yapmadım onla alakası olabilir diye. (Daha beta aşamasındaymış zaten) şuan alt tablarım 1 saniye bile sürmüyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…