lastarchitect

Hectopat
Merhaba.

1 hafta önce teslim aldığım yeni Victus 16 R0020NT cihazımda aşağıda ki resimlerde görünen problemi yaşıyorum. Cihazın kutusunu açtığımdan beri böyle, sonradan olmadı. Bu adam dengesiz mi neden böyle minicik şeylere takılıyor demeyin cihazı aldığımın ertesi günü 3K fiyatı arttı. Artık teknoloji maliyetlerine yetişemiyor olduk. Haliyle insan zar zor bir bütçe ayırmışken temiz bir cihaz kullanmak istiyor. Üstelik 1 ay önce aldığım RTX 4070'li Omen 17 cihazımı sırf rahatsız edici sızmalardan dolayı iade etmiştim. Ancak Victus'da dahi belki sorun edilebilecek düzeyde sızma olmasına rağmen bu sefer göz ardı edeceğim (fotoğrafını paylaşacağım). En azından bu resimlerdeki bahsettiğim ve gözüme batan saçmalık düzelirse içim rahatlayacak. Belki panelden değildir ekran ayarı ile alakalıdır o sebeple sizlere danışmak istedim.

Not: Sol taraftaki siyah boşluk sağ tarafa göre 1-1, 5mm kadar fazla.

Hocam müsait olduğunuzda sizin de yorumunuzu merak ediyorum, sevgiler. @Artoria Pendragon

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu görünce bende baktım ve sahip olduğum Victus 15 modelinde de milimetrik bir eşitsizlik mevcut, bu zaman kadar hiç fark etmemiştim. Sizin ürünle ilgili değil ekstra olarak problemde olmaz. Kaç ay oldu alalı ilk defa fark ettim. Eksra olarak IPS panellerin bilinen bir durumu ışık sızması. 2. kez tecrübe ettiniz zaten.

Haklısınız hocam. Yüksek seviye ekran kartlı/işlemcili OLED notebooklar ülkemizde satışa çıkmadıkça benim bu derdim bitmez Teşekkür ederim cevabınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…