RTX4070 Ti Super sistem için hangi monitör alınmalı?

Peki bir bilginiz var mı 1ms yazıyor ama gerçekten 1ms mi veriyor genellikle Valorant oynuyorum ilerleyen zamanlarda bu sistemle hikaye bazlı oyunlarda oynarım çok kararsız kaldım alınır mı?

Evet 1 ms veriyor, zaten GtG yazıyor gerçek zamanlı 1ms demek. Oyunlarda 1ms ve 0.5ms arasında ciddi bir fark yok. İnsan gözü ile algılanamayacak kadar küçük değerler bunlar, en iyisi MSI almak. Zaten 1ms gayet yeterli.

Teşekkür ederim sanırım kararımı MSI'dan yana kullanacağım. 1ms mi gerçekten diye sormamın amacı bazı forumlarda 1ms değil de 3-5 arası oluyor demişti biri emin olmak istedim. Peki Alienware ile aralarında FPS oyununda anlaşılacak kadar bir fark var mı acaba bunu açıklama şansınız olabilir mi acaba? Başka önerebileceğiniz tercih varsa onu da düşünebilirim.

Şöyle söyleyeyim Alienware da monitör 280Hz MSI´da 240Hz. Tam olarak göz ile görünmese de hafif bir fark var. Ancak tabii ki bu fark aralarındaki fiyat farkına değmez.

Şöyle söyleyeyim Alienware da monitör 280Hz MSI´da 240Hz. Tam olarak göz ile görünmese de hafif bir fark var. Ancak tabii ki bu fark aralarındaki fiyat farkına değmez.
Diğer konularda fikriniz nedir ? Yukarda yazdıklarımda

Diğer konularda fikriniz nedir? Yukarıda yazdıklarımda

G6 2K bir monitör ancak VA panel olması kötü oldu, bu fiyata IPS 2K en iyisi olur.

ASUS ROG ise 1080p. Ancak 380Hz yani rekabetçi oyunlarda sizi bayağı öne taşır. Ancak yine de gereksiz olacaktır çünkü monitör 1080p. Ekran kartınız 2K bir karttır 2K´nın en üst seviyeli ekran kartıdır. 2K da bile CS Valorant tarzı oyunlarda 400FPS alabilirsiniz önerim hala MSI monitör olacaktır.

Teşekkür ederim

Son olarak:
Msi ile arasında hangisi sizce

ASUS TUF'u tercih ederdim ben olsam. Kalite. Ama imkanın varsa Dell daha iyi işler çıkarıyor monitörlerde.

ASUS TUF'u tercih ederdim ben olsam. Kalite. Ama imkanın varsa Dell daha iyi işler çıkarıyor monitörlerde.
Asusun genel olarak monitörlerinde ölü piksel var diyorlar.Renkleri de sanırım msi a göre geride kalıyormuş ikisi arasında kaldım veya daha iyi bu bantta başka 240hz 2k monitör var mı acaba ?

Asus TUF Gaming VG27AQML1A

MSI G274QPX
Sanal dostlarım hangisini önerirsiniz yardımcı olun bana.Nedenleri ile söylerseniz çok memnun olurum.
Dediğim gibi daha iyi bir öneriniz varsa duymak isterim.

Hz farkı olarak çok az fark var yani insan gözü ile bile takibi çok zor. Ancak MSI daha iyi renkler sunuyor MSI öneririm.

Hz farkı olarak çok az fark var yani insan gözü ile bile takibi çok zor. Ancak MSI daha iyi renkler sunuyor MSI öneririm.
Son bi sorum olacak size monitörü alıcam da ms değeri gerçekten 1 mi acaba biliyor musunuz bunu çünkü bazı youtube kanalları 1ms vermiyor demişte eğer böyle bir sorun mevcutsa alienware için bekleyebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…