- Makaleler
- 8
Daha fazla
İlk olarak bütçem maksimum 6000 TL. Ben çok bilmediğim için forumlarda gezindim bir arkadaş da bana DeepCool'u önermişti. Tavsiyen için çok sağ ol.(kusura bakmayın hemen düzelttim yazdığınızı aceleyle okumuştum hemen düzelttim)
Sizin ve benim yazdığım kasalarda çok fark var mı?(bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın)
240 mm yazmışsınız da 360 mm ve 240 mm arasında çok fark var mı? Hem de bu kasaya 360 mm olabiliyor mu?(cevabınız için şimdiden sağ olun)
ARGB olup olmaması önemli mi? Ona göre öneri yapacağım. Lancool 3 420mm Arctic sıvı soğutma destekliyor.
İlk olarak bütçem maksimum 6000 TL. Ben çok bilmediğim için forumlarda gezindim bir arkadaş da bana DeepCool'u önermişti. Tavsiyen için çok sağ ol.(kusura bakmayın hemen düzelttim yazdığınızı aceleyle okumuştum hemen düzelttim)
Sizin ve benim yazdığım kasalarda çok fark var mı?(bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın)
240 mm yazmışsınız da 360 mm ve 240 mm arasında çok fark var mı? Hem de bu kasaya 360 mm olabiliyor mu?(cevabınız için şimdiden sağ olun)
360mm ve 420mm desteği var lancool 3'te. 240mm ile 360mm arasında fark olur. Üst seviye ürünlerde belli oluyor özellikle.
ARGB önemli değilse 420mm öneririm. Hem de fiyatı daha ucuz.
Arctic Liquid Freezer III 420 ACFRE00137A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 420 ACFRE00137A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 420 ACFRE00137A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Eski versiyon Arctic II modeli yılın sıvı soğutması seçilmişti. Bu attıklarım üst model testlerde en üst sıralarda yer alıyorlar.