RTX4070 ve Ryzen 7 7700 sistem alınır mı?

Bütçe
45k
Aynı sisteme sahibim dediğim gibi

Anakartım

Soğutmam

Soğutma için bütçen var gibi 360mm tercih edebilirsin

Aralarında en mantıklısı Arctic olanı, isterseni ARGB olan modelide mevcut.
Anakart içinde uzun süre güncelliğini koruyacak model öneririm, X670'ler şu an en iyi chipseti AM5 platformunun, 2-3 yıl sonra da X770 gibi chipset çıkarırlar, AM4 platformunda aynısı olmuştu, X470 ve X570 gelmişti sırasıyla, anakart için bütcenizi zorlamaya çalışın bence
9-10k arasında anakart için daha güzel seçenekler oluyor.

Son düzenleme:
Yani ekran kartı ve işlemci kesin 4070 ve 7700x.Anakarta baktım güzel olabilir.PSU da güzel.Bunları vatandan almam daha iyi bence internetten almak sıkıntı.
hocam 4070 super ile 7 7700 gider mi yoksa illa 7700x mi olmali aralarinda cok bir fark yok galiba ve 7700x daha fazla isiniyormus diye duydum

Arkadaşlar selam. İlk PC'mi alacağım. Bütçe 45k. RTX 4070 ve Ryzen 7 7700X gider mi? Monitör 2K 240 Hz. Yani 4070'li ve 7 7700'lü sistem önerirseniz sevinirim.

Eğer Ryzen 7 seçmende özel bir sebep yoksa 7600X daha iyi bir tercih olabilir. Oradan kısılan bütçe ile farklı bir yere takviye yapılabilir.

7500F, 7700 7700X ve ustu var.

Ve 2K monitor ile oynayacağım.

Fiyat farkı birkaç bini buluyorsa 7500F tercih edebilirsin eğer bütçeden kısmak istiyorsan. Ya şöyle açıkçası 7700X biraz arada kalmış ve fiyatı/performans olarak ilk sıralarda gelmeyecek bir işlemci. Çok derinlemesine bir bilgim yok. Detaylı araştırma yapabilir, yeni konu açıp fikir alabilirsiniz. Sadece bildiğimi aktarmak istedim.

ve 2k monitor ile oynayacam
Çözünürlük arttıkça işlemcinin yükü azalarak yük ekran kartına biniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…