RTX4070 vs RX7800

Genel olarak oyun oynuyorum hocam bazense yayın düşünüyorum beni idare eder mi VRAM vs falan ileriki zamanlarda sorun çıkarır mı genel olarak sistemden pek anlamıyorum hocam

Genel olarak oyun oynuyorum hocam bazense yayın düşünüyorum beni idare eder mi VRAM vs falan ileriki zamanlarda sorun çıkarır mı genel olarak sistemden pek anlamıyorum hocam

Hocam biz bunları ömürlük almıyoruz illaki bir zaman sonra yetmeyecektir kart size ancak 4,5 yıl kesin yeter.

Genel olarak oyun oynuyorum hocam bazense yayın düşünüyorum beni idare eder mi VRAM vs falan ileriki zamanlarda sorun çıkarır mı genel olarak sistemden pek anlamıyorum hocam.

4 sene kafan rahat takılırsın ama soğutucu almayı unutma işlemci stok fanda yanıyor.

2k oynuyorsanız sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ancak 4k gibi bir hedefiniz varsa sıkıntı yaratabilir güncel oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…