Steam'den Forza 4'ü açıyorum. Bu ekran birazcık duruyor. Sonra PC kasıyor ve kendiliğinden kapanıyor Steam. YouTube'dan baktım. Defender falan kapattım, dosyaların bütünlüğünü de doğruladım olmadı.
Sistemin 4070s ve 7800x3D.
Steam'den Forza 4'ü açıyorum. Bu ekran birazcık duruyor. Sonra PC kasıyor ve kendiliğinden kapanıyor Steam. YouTube'dan baktım. Defender falan kapattım, dosyaların bütünlüğünü de doğruladım olmadı.
Sistemin 4070s ve 7800x3D.
Abi ben şimdi bayağı araştırdım ve birçok çözüm önerisi çıktı. Aynı sorun bende de vardı. Ama sana şunu söyleyebilirim ki aralarından en mantıklısı ve işe yarayanı 5 almak
Am5 işlemcilerde sorun çıkarıyor bu oyun çalıştırınca ram kullanımı sonsuza kadar yükseliyor ve sonra kapanıyor aynısını yaşamıştım yabancı forumlarda araştırmıştım dahili gpu driverini silince düzenlediğini gördüm. dahili gpu kapalı olmasına rağmen amd cleanup tool indirip eski dahili gpu kalıntıları silince düzeliyordu.
AM5 işlemcilerde sorun çıkarıyor bu oyun çalıştırınca RAM kullanımı sonsuza kadar yükseliyor ve sonra kapanıyor aynısını yaşamıştım yabancı forumlarda araştırmıştım dahili GPU driverini silince düzenlediğini gördüm. Dahili GPU kapalı olmasına rağmen AMD cleanup tool indirip eski dahili GPU kalıntıları silince düzeliyordu.