Rubik küp Gan mı Maglev mi alınmalı?

Portal6910

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben bir profesyonel küp alacağım ama arada kaldım. GaN 15 Maglev mi yoksa GaN 14 maglev ya da GaN 14 maglev Pro mu?
Ve alırsam mat mı almalıyım UV mi?

Bu arada başlığı yanlış yazmışım :p

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Ben bir profesyonel küp alacağım ama arada kaldım. GaN 15 Maglev mi yoksa GaN 14 maglev ya da GaN 14 maglev Pro mu?
Ve alırsam mat mı almalıyım UV mi?

Bu arada başlığı yanlış yazmışım :p

Ben şahsen maglev 14 Pro'yu alırdım 15 59 gram 14 Pro 71 gram çoğu kişi hafif küp tercih eder fakat ben küpü elimde hissetmeyi seviyorum fakat bu kişiden kişiye göre değişir sizin böyle bir zevkiniz yoksa 15 alabilirsiniz gelelim UV mi mat mı bence pek fark etmez bu sizin sevkinize göre değişir aynı zamanda bütçeye görede değişebilir pek fark yok sadece UV kaplama kübe daha class bir görünüm kazandırıyor fakat bu aradaki fiyat farkına değer mi bilmem
Ek olarak şunu da gösteriyim spedcubeshopta diğer modellerle arasındaki fark

Screenshot_20241030_165313_Chrome.png

Hocam bazı yerleri anlamayabilirsiniz evden çıkarken aceleyle yazdımda o yüzden şimdiden kususra bakmayın

Son düzenleme:
Bana da 14 Pro gibi geliyordu nede olsa Pro lar bir şeyin tüm hatalarının giderilmesinden oluşuyor fakat şöyle düşününce gan 15 daha yeni yani hata düzeltmeleri saha iyidir belkide

Ayrıca saçma şekilde gan 15 Maglev, 14 Pro'dan Daha Ucuz

@Tixky

GAN15 almanı şiddetle tavsiye ederim. 14 ve 14 Pro problemli küpler, GAN kullanan profesyonellerin neredeyse hepsi hala 12'yi kullanıyordu fakat şimdi 15'e geçmeye başladılar. Kısacası anlatmak gerekirse çok patlıyorlar. Ayrıca GAN15'te köşe parçalarının mıknatıslarını ayarlayamıyorsun, bu yüzden GAN15 son yıllardır çıkardıkları en ucuz küp. GAN15 şu an en hafif ve en iyi 3x3 küpleri, ağırlığı 2x2 küpleriyle aynı ağırlığa sahip. Mat mı UV mi soruna ise kesinlikle UV olarak cevap veriyorum. Rubik küplerde UV kaplama; küpü çiziklerden ve aşınmalardan koruyor, küpün elinden kaymasını azaltıyor ve küpün parlak görünmesini sağlayarak bana göre daha şık yapıyor.

Tamam Ben De Öyle Düşünmüştüm. Fakat Sizce Küp Sepetinden Almak Mantıklı Mı? 600TL Vergi Diyor Ama

@x0jony

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241030_200535_Chrome.jpg
    Screenshot_20241030_200535_Chrome.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 53
Tamam Ben De Öyle Düşünmüştüm. Fakat Sizce Küp Sepetinden Almak Mantıklı Mı? 600TL Vergi Diyor Ama
Şu an ne yazık ki alabileceğin tek yer küpsepeti, yeni yasalardan ötürü yurt dışından alırsan vergiler küpten kat kat daha pahalı olma ihtimali baya yüksek.

Eğer yurt dışında yaşayan bir akraban varsa ve yakın zamanda Türkiye'ye uğrayacaksa onun adresine yurt dışından alabilirsin.

Evet The Cubicle Falan Çok Ucuz Burada Bir Gan 15 Maglev Alacağıma Orada Gan 15 Maglev + Mat + Timer + 2x2 Moyu Falan Alabiliyorum

Şu an ne yazık ki alabileceğin tek yer küpsepeti, yeni yasalardan ötürü yurt dışından alırsan vergiler küpten kat kat daha pahalı olma ihtimali bayağı yüksek.

Eğer yurt dışında yaşayan bir akraban varsa ve yakın zamanda Türkiye'ye uğrayacaksa onun adresine yurt dışından alabilirsin.

Keşke :(

Bu Arada mat olunca dezavantajları neler youtube da birsürü video vardı mat almayın şu olur bu olur vs. @x0jony

Evet The Cubicle Falan Çok Ucuz Burada Bir Gan 15 Maglev Alacağıma Orada Gan 15 Maglev + Mat + Timer + 2x2 Moyu Falan Alabiliyorum

Keşke :(

Bu Arada mat olunca dezavantajları neler youtube da birsürü video vardı mat almayın şu olur bu olur vs. @x0jony
Mat almayın diyen kimseye aldırış etme, zamanlayıcıyı durdurduğun zaman küpü istemsizce bile olsa masaya fırlattığın için darbe almasını engeller. Mat almak küpün sağlığı için önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı