Badoo Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar şu ara rubik küpe merak sardım. Geçen biraz uğraştım iyi kötü bir yüzey tamamladım ama küp benim değildi. Bir tane alacağım kendime hangi marka önerirsiniz?
Arkadaşlar şu ara rubik küpe merak sardım. Geçen biraz uğraştım iyi kötü bir yüzey tamamladım ama küp benim değildi. Bir tane alacağım kendime hangi marka önerirsiniz?
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 21 Kasım 2015 #2 Bakkal garantili rubik küpler var her bakkalda git al bir tane geçen almıştım hala çözülmedi sırrı.
catintayme Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2015 #3 AWM'ler de veya DR de bulabilirsin. Benim gördüğüm küpün 50 tl gibi bir fiyatı vardı.
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 21 Kasım 2015 #4 catintayme dedi: AWM'ler de veya DR de bulabilirsin. Benim gördüğüm küpün 50 tl gibi bir fiyatı vardı. Genişletmek için tıkla... Bakkala göre değişen ama aynı olan rubik küpler 1-5 tl arasındadır bildiğim kadarıyla.
catintayme dedi: AWM'ler de veya DR de bulabilirsin. Benim gördüğüm küpün 50 tl gibi bir fiyatı vardı. Genişletmek için tıkla... Bakkala göre değişen ama aynı olan rubik küpler 1-5 tl arasındadır bildiğim kadarıyla.
catintayme Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2015 #5 annihilator dedi: Bakkala göre değişen ama aynı olan rubik küpler 1-5 tl arasındadır bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... DR farkı deyip geçmek gerek.
annihilator dedi: Bakkala göre değişen ama aynı olan rubik küpler 1-5 tl arasındadır bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... DR farkı deyip geçmek gerek.