Rubik küp önerisi

Tixky

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar evde kırtasiyeden alınmış bir rübik küp var ve son zamanlarda beni eğlendiriyor fakat küpün kalitesiz olması benim canımı sıkıyor. Yeni bir küp arıyorum fakat tek tarafı yapıp tıkanıyorum, tamamlayamıyorum. Bunun için ilk üçe üç bir küpten mi başlayayım yoksa ikiye iki mi?

Küp önerilerinizi bekliyorum, ayrıca rübik küpler hakkında kaliteli bir YouTube kanalı var mıdır?

Bu ile 356 m arasında ne fark vardır? Amazon.com.tr.

Bu ile bunun sekiz yüz liralık arasında ne fark vardır?

İkisinin de pahalı olan modeli var. Farka deger mi, ikisinden hangisini almalıyım? Yeni önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu kadar pahali küp almanıza gerek yok küpü öğrenene kadar MF3RS2m falan alırsanız çok rahatlıkla işinizi görür küpü öğrenmek için ise tuna ozsoy kanalına bakabilirsiniz farklı bir sorunuz olursa küp hakkında elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Beni uzun yıllar idare etsin istiyorum da şu aralar RS3m super e yaklaştım 600 mü yedi yüz lira mı be beni idare eder mi?

Beni uzun yıllar idare etsin istiyorum da şu aralar RS3m super e yaklaştım 600 mü yedi yüz lira mı be beni idare eder mi?

Hocam bende ilk küpe başladığımda böyle yeni kupler çıktıkça yeni çıkanı alayım hızlı dönsün en iyisi olsun diye çok hevesliydim daha çözmeyi bilmeden GaN 356sm ve GTS2m almıştım 5 sene falan oluyor sonra anladım ki küp aslında çok önemli bir unsur değil hızlanmada ben kuple ugrastigim sure boyunca bu 2 kuple sub 15'e kadar gordum ama sizi daha iyi hissettirecekse attığınız 356m iyidir ama benden bir öneri isterseniz
179, 56TL 65%off | moyu RS3m V5 manyetik sihirli küp sınıf speedcube 3x3 profesyonel maglev topu çekirdek hız bulmaca 3 × 3 oyuncak 3x3X3 cubo magico.
Fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.

Teşekkürler fakat AliExpress'e pek güvenmiyorum Speed cube shopta 14 dolara RS3m super var site güvenilir midir bir de maglev bal Core standart var aralarındaki fark nelerdir?

Teşekkürler fakat AliExpress'e pek güvenmiyorum Speed cube shopta 14 dolara RS3m super var site güvenilir midir bir de maglev bal Core standart var aralarındaki fark nelerdir?

Hocam ball Core manyetik bir çekirdek gibi daha fazla kontrol sağlıyor AliExpress'e de bence güvenebilirsiniz ben tüm küplerimi oradan aldım.

Tamam ya bilmiyorum içim rahat etmez orijinal filan çıkmazsa.

Bir de o zaman bal Core mi alayım.

Hocam ball Core çok gerekli değil fiyat farkı azsa alabilirsiniz bir de SCS'den 14 dolarsa küp 25 dolar da vergi koyar haberiniz olsun o yüzden AliExpress'den alıyorum ben şu ana kadar sorun yaşamadım ama siz bilirsiniz yine de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı