hamiltonfedaisi
Decapat
hocam i takılı küpler genelde bluetoothlu olmuyor mu? saf performans istiyorsanız daha çok çekirdeği iyi olan küplere bakmanız lazım. hem hafif hem de hareketleri daha akıcı oluyor. bluetoothlu küpler ağır oluyor sanırsam. ayrıca cfop öğrenirken algoritmaları bir kağıda yazıp sonrasında yapabildiğiniz her yerde antrenman yaparsanız sizin için daha iyi olacaktır. attığınız konudaki gibi bir hareketi 150-200 kere falan tekrarlarsanız kas hafızanıza oturuyor zaten. f2l'de ezberlenecek bir şey yok mantığını kavraman lazım. oll ve pll'de ise denk gelebilecek çoğu casei ezberlemeniz lazım yine dediğim gibi kas hafızasıyla olur. ayrıca look ahead denilen ileriye bakarak çözüm sizi daha üst seviyeye taşıyacaktır mesela bir hareketi yaparken sonraki hamlenizi kafanızda tasarlamanız lazım. cfop'u bir anda yapmaya calissaniz yuksek ihtimalle yapamazsiniz zaten. çömez metodunda zorlandiginizi belirtmissiniz parmak hareketlerinizin ve yine zihninizin kup cozmeye alismasi lazim ki akici cozebilesiniz. mantigi oturttuktan sonra cfop ogrenmek oldukca basit ama ilk asama kuple asina olmak. yapabildiginiz her yerde calisip kendinizi oyle gelistirmeniz lazım. 1-2 hafta bile ara verilse insan yavasliyor ondan dolayi süreklilik cok onemli. bir anda sub 15-20 olmak pek mumkun degil zaten. ayrica onemli olan sey kararlilik. benim pb'em 25 sndi çok iyi degilim bende ama bu onerilerin isine yarayacagini dusunuyorum.hocam gan i3 ve i carry kullanıyorum kessinlikle tavsiye ederim fakat i carry çok plastik oyuncak gibi i3 de çok ağır ve yavaş ben i carry'nin parçalarını i3'e taktım tam orta mükemmel oldu öyle kullanıyorum
Bir de yardım ederseniz
Rubik Küp Tekniği Önerisi
Selamlar. Ben bir küp manyağıyım arkadaşlar bir sürü küpüm var ama bu dönemlerde 3x3'e odaklandım. Çömez metodu ile çözüyorum rekorum 37 saniye ama daha hızlı olmak istiyorum ve bu sebeple yeni taktikler öğrenmem lazım. Fakat CFOP PLL öğrenmeyi denedim bir sürü Türk-İngiliz Youtuber'den izledim...www.technopat.net
Rubik Küp Tekniği Önerisi
Selamlar. Ben bir küp manyağıyım arkadaşlar bir sürü küpüm var ama bu dönemlerde 3x3'e odaklandım. Çömez metodu ile çözüyorum rekorum 37 saniye ama daha hızlı olmak istiyorum ve bu sebeple yeni taktikler öğrenmem lazım. Fakat CFOP PLL öğrenmeyi denedim bir sürü Türk-İngiliz Youtuber'den izledim...www.technopat.net
Yardım eder misiniz?