Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaklaşık 3 aydır 3x3 rubik küplerle uğraşıyorum. Orta düzey bir kişi için hangi küpü önerirsiniz? Elimde Mo-Yu Aolong v2 var, sizce şuanlık yeterli midir?
bende geçen ay kırtasiyeden bir adet 3x3 aldım. Çözmeye başladıkça bir hevesle baya hızlı çözmeye başladım fakat bi yerden sonra küp parçalandı. Bu bahsettiğiniz daha kaliteli küpleri Türkiye içinde nereden alabiliriz ?
@Tuna Yücer Yanlış ifade ettim kendimi sanırım, çoğu küp derken bilinen markaların bilinen modelleri olan küpleri kastetmiştim, kırtasiyeden alınan küpleri değil tabii.
Youtube'da video izlerken isoq58 adlı kullanıcıyı buldum. Birçok küpün tanıtımını yapmış, artı-eksi yönlerini anlatmış. İletişime geçtim ve sattığını da öğrendim. Küp tavsiyesi de yaptı. Güvenilirdir, öneririm yani.