sweett Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Yer Valve Corporation. 17 Mart 2021 #11 Tek map ile alakası yok hocam sadece Dust oynayıp global olanlar var (benim gibi ). 3 maçta atlamamanız normal. 2 win daha alın nova 1'e atar.
Tek map ile alakası yok hocam sadece Dust oynayıp global olanlar var (benim gibi ). 3 maçta atlamamanız normal. 2 win daha alın nova 1'e atar.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 17 Mart 2021 #12 sweett dedi: Tek map ile alakası yok hocam sadece dust oynayıp global olanlar var (benim gibi ). 3 maçta atlamamanız normal. 2 Win daha alın nova 1'e atar. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle çok uzun sürüyor bende bir ara durmadan dust 2 oynuyordum ama Silver'dan bir türlü çıkamadım sonra başka haritaları oynamaya başlayınca kolay bir şekilde rank atlamaya başladım.
sweett dedi: Tek map ile alakası yok hocam sadece dust oynayıp global olanlar var (benim gibi ). 3 maçta atlamamanız normal. 2 Win daha alın nova 1'e atar. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle çok uzun sürüyor bende bir ara durmadan dust 2 oynuyordum ama Silver'dan bir türlü çıkamadım sonra başka haritaları oynamaya başlayınca kolay bir şekilde rank atlamaya başladım.