Rüya görmemek için ne yapılır?

pcustası21a

Centipat
Artık rüya görmek istemiyorum bu saçmalık bitsin. Her gece başka saçmalık. Bugün de arka dişimin kırıldığını gördüm. Ondan önceki gün cehennemde olduğumu. Bu nedir bilemedim ama beni ürkütüyor. Çünkü çok gerçekçi. Acıyı sanki rüyada hissediyorum.
Kulağa garip gelebilir ama insanı çok korkutuyor. Artık güzel rüyalar görmeye özledim :(

Ayrıca merak ediyorum sizde de böyle oluyor mu?

Ruyalar sizin dusuncenizle alakali herkes yasayabilir. Bazilari ruyalarini kontrol edebilir.
Hayal gucunuzun iyi olmasi gerekli.
Gunluk yasaminizda cok olay yasarsaniz ruyadayken akliniza o konuyu getirebilirseniz ruyanizi degistirebilirsiniz.
Ama yani 2-3 dakika gormussun gibi yasiyorsun unut gitsin.

Hocam bendede durum aynı, gördüğüm rüyalar sürekli moralimi bozuyor. Gece yatmadan önce moralinizi bozan şeylerden uzak durun sürekli seni mutlu eden şeyleri düşün. Bir konu üstünde abartılı bir şekilde düşünme kafandan uzaklaştırmaya çalış. Bazen rüyada olduğumu fark edip rüyayı değiştirdiğimde oluyor. Geçen rüyamda gördüğüm rüyayı rüyamın içinde ablama anlatıyordum :D

Genelde kabuslar beyinde serotonin hormonun azalması ile beraber kötü ruyalar görülür.Eger mutsuzluk ve stresiniz varsa kabuslar görürsünüz bunu daha önce deneyimledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı