Rüya Kontrolü Mümkün Mü?

Bende geçenlerde bir rüya görmüştüm. Rüyanın ortasında bir sese uyandım fakat dakikasında geri uyudum ve tekrar rüyada kaldığım yerdeydim. Bende buna çok şaşırmıştım. Birde arada sırada oluyor. Rüyayı gördüğüm sırada gözlerimi açamıyorum ancak evin içindeki sesleri duyabiliyorum. Neden oluyor? Nasıl oluyor? Diye az sormadım yani kendime ama bir cevap bulamadım.

Arada kontrol edebiliyorum. Rüyada olduğumu fark ettiğimde yapabiliyordum. Uzun zamandır rüya gördüğümü hatırlamıyorum. Yorgunluk olup yatağa giriyorum, elimde telefon oyun oynuyorum fakat en fazla 2-3 saat uyuyabiliyorum. Uykum gelmiyor zaten. Bu sürede ya rüya görmüyorum ya da gördüğümün farkında değilim.

Hocam yönetebildiğim rüyayı gördüğüm zaman kot pantolon ve kot gömlekle yattığım 2 saatlik uykumda görmüştüm ve işin en ilginç tarafı ise "Aşk" denen o şeyi o rüyamda yaşadım diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu ülkede aşkı zaten ancak rüyanda görürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç diye bir film vardı bu rüyalar arasında seyahat etmeyle ilgili. Katmanlara iniyorlardı.

Spoiler vermedim umarım

Bir keresinde rüyamda hapsolmuştum. O günden beridir rüyamı kontrol edememekten korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…