Rüya tabiri

Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Dün sınıfından iki kız geldi ve bana cin çağırma yapacaklarını söylediler. Ben de aksiyon olsun diye kabul ettim. O gün yapamadık ama. Bugün okula gittiğimde kız bana gördüğü rüyayı anlattı. Ben kıza 3 tane taş vermişim. Birinin üstünde "Sema (kızın adı)" birinin üstünde "Weird", birinin üstünde "is" yazıyormuş. Anlattıktan sonra bana dedi ki, biz sana böyle bir şey sorduk diye bizi ilginç mi buldun dedi. Weird'in Türkçe anlamı esrarengiz, garip gibi bir anlama geliyormuş. Ben de hayır dedim. Ama cidden ilginç bulmamistim. Bu rüyanın bir anlami var mıdır acaba? Yanıtlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhabalar. Dün sınıfından iki kız geldi ve bana cin çağırma yapacaklarını söylediler. Ben de aksiyon olsun diye kabul ettim. O gün yapamadık ama. Bugün okula gittiğimde kız bana gördüğü rüyayı anlattı. Ben kıza 3 tane taş vermişim. Birinin üstünde "Sema (kızın adı)" birinin üstünde "Weird", birinin üstünde "is" yazıyormuş. Anlattıktan sonra bana dedi ki, biz sana böyle bir şey sorduk diye bizi ilginç mi buldun dedi. Weird'in Türkçe anlamı esrarengiz, garip gibi bir anlama geliyormuş. Ben de hayır dedim. Ama cidden ilginç bulmamistim. Bu rüyanın bir anlami var mıdır acaba? Yanıtlarsanız sevinirim.
Seni korkutmak için yalan söylemiş.

Elbet var...
"Sema güzel sallıyor." anlamını çıkardım.
Hocalarım, siz ne dersiniz?
mqdefault.jpg

Anlattıktan sonra bana dedi ki, biz sana böyle bir şey sorduk diye bizi ilginç mi buldun dedi. Weird'in Türkçe anlamı esrarengiz, garip gibi bir anlama geliyormuş.
Werid'in anlamı esrarengiz veya ilginçten çok garip veya tuhaf idir.

Bir örnek:
"Don't do weird things!"
"Garip garip şeyler yapma!"

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı