Rüya yorumlama

481375

Hectopat
Bugün çok garip bir rüya gördüm. Rüyamı hatırladığım kadar detaylıca anlatacağım, eğer rüya hakkında bir fikri vb olan varsa yazarsa sevinirim. Öncelikle ben bir taksi işine girmiştim ama taksiciliği arabayla değil, motosiklet ile yapıyordum. Tam hatırlamıyorum ama o motor R25 olabilir. İşte birini bırakmışım sonra işim bitti sanırım motoru bırakmaya gidiyorum ama beni polis gibi bir şey çeviriyor, elinde bir kart tutuyor verecek o kartı ama vermek için bir şey istiyor gibi. Ben de ona anlamadım dedim, bana ehliyet sordu ben de ehliyet yok ki hayatımda ilk defa motor kullanıyorum işi alırken de hiçbir şey sormamışım. Adam geldi beni kelepçeledi, bir tür otobüse koydu. Oradan hapishaneye gidiyoruz sanırım ama orada birçok kişi var. Sanırsın İstanbul metro, neyse orada adama anlatıyorum işte ben masumum, taksicilik yapıyorum falan filan adam ikna oldu şoföre geri dön işareti yaptı o sırada otobüste birilerini fark ettim. Bunlar eniştem, onun kardeşi falan sonra bir kadın daha vardı beni tanıdığını söyledi ama ben onu tanımıyordum. Bunlar o suç işlemez onu bırakın falan diyorlardı neyse ben otobüsten çıkacağım çıkarken eniştemlere seni tanıyom seni tanıyom dedim o kadına seni tanımıyom dedim çıktım beni bir araba aldı o polis vardı içinde bir tür gökdelen gibi bir yere getirdi ama öyle böyle değil, hayatımda gördüğüm en iyi binalardan. Üstünde de E1000 yazıyor sanki oranın kurucusu E1000 diye bir adam sonra ben de birden ehliyet, kimlik kartı falan belirdi adama verdim dedi ben bu kimliği alayım 5 dakikaya getireceğim bekle dedi sonra o binaya girdi ben de elime telefonu aldım her açıdan çekiyorum arabanın camından en az 15-20 fotoğraf çektim sonra başka bir yere ışınlandım, polis hala ortada yok ne oldu hatırlamıyorum ama sanırım o binanın içindeydim ve herkes bana hoş geldin diyorlardı. Hiçbir şey anlamadım sonra jeton düştü sanırım ben E1000'mişim böyle zengin hayatı yaşıyorum resmen çok eğleniyorum ama buranın detaylarını hatırlamıyorum sonra uyandım işte aileme bu rüyayı anlattım sonra aklıma fotoğraflar geldi telefonumun fotoğraflar uygulamasına girdim bir de ne göreyim o çektiğim bina fotoğrafları duruyor ama 1 o gökdelenin fotoğrafı 2-3 tane de onun yanındaki binaların fotoğrafları. İşte aileme anlattım hiçbiri inanmadı. Sonra bir daha uyandım ve bu sefer gerçekten uyanmıştım, hemen telefonumu kontrol ettim tabii ki hiçbir fotoğraf yoktu şimdi geldim ve buraya konu oluşturuyorum. Böyle bir rüyanın anlamı ne olabilir fikri olan var mı?

Bence rüyaların bir anlamı yok. Günlük yaşantımızda gördüğümüz veya yaşadığımız şeyleri görürüz genelde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı