Rüya yorumu

Yer
ev
Daha fazla  
Burada 2 tane rüyamdan bahsedeceğim 3 gün içinde gördüm bu 2 rüyayı şahsen bu tür şeylere inanırım ama çoğu insanı kandırdıkları için pek bir inandırıcı gelmiyor Instagram vb yerlerdeki kişiler, aslında normal bir rüyayı unutur giderim ama bu içimde kaldı hem biraz yorum almak hem de biraz içimi dökmek için bende buraya yazıyorum.

1)rüyam:
Bir odadaydık ama tavan yoktu gökyüzü vardı öyle dar bir oda değildi içeride birçok insan vardı. Önce voleybol oynadılar hemen sonra hava karardı ben duvara yaslandım battaniyenin altına geçtim tek başıma o anda bir kız battaniyemin içine girdi yanıma geldi, ben gerildim ayaklarımı uzattım ayağımı, ayağım ayağına değdi sonra elini battaniyenin üstüne koydu sende bunu tut dedi rüya bitti.

2)rüyam: Karanlık bir gökyüzün vardı herkes kamp yapıyordu aynı kız yine yanıma geldi beni çadırdan attılar çadırımı kurmama yardımcı olur musun dedi. Beraber uğraşıp çadırını kurduk çadırı kırıktı bende benim çadırıma gel dedim kız güldü rüya bitti.

Normalde dediğim gibi unutur giderim ama bu kız benim okulumda yan sınıfta hiç konuştuğum veya baktığım bir kız değil ve yalan söylememek gerekirse bu rüya çok içimde kaldı biraz yoruma ihtiyaç duydum.

Ne kadar umursarsın bilmiyorum ama veya bu yorumlardan çıkarmak istediğin amaç ne onu da bilmiyorum fakat rüyalar yaşadığımız olayların veya olmasını çok istediğimiz, korktuğumuz sevdiğimiz şeyleri içerir genelde (sanırsam bir kızdan hoşlanıyoruz 😅)

Malesef ki güvenilir bir rüya bilimcisine anlatmalısınız. Yoksa burada yaptığımız yorumlar düzgün olmayabilir ama çok ilginç bilinçaltın varmış

Klasik aşk rüyaları böyle rüyaların altından bir ipucu çıkarmak çok zordur. Çok hayalini kurarsın ve rüya olarak görürsün. Sadece bu rüyanın altına saklanan o sevgi ihtiyacını görebiliriz.

Benim de 10 parmağımda 10 marifet kendimi rüya yorumlarken buldum şaka gibi askşdfjohadf.

Rüyalar hem dinen hem bilimsel olarak geleceği gösteren şey değildir bilinç altının ürünüdür kişinin tercihine kalmış ama bence saçma tamamen o ay/hafta yaşadığın olayların bilinç altına işlenmiş hali.

@AlexaBliss @Mxpyma işte garip olan konu orada benim hiç düşünmediğim konuşmadığım çok az gördüğüm bir kız, bu garip geldi.
Bildiğiniz güvenilir bir yer var mı rüya bilimci olarak.

Muhtemelen hayalini kurduğunuz bir aşk var ya da bir kızdan hoşlanıyorsunuz.
Ben de rüyamda Solid Snake olup arapların su deposunu patlatmıştım. Buna ne demeli?

Şöyle ben inanıyorum bu tür şeylere, bizim eski imamlarımızdan birisi benim kulağıma ezan okudu muska falan yazdı ama o konulara girmeyeceğim oğlu özel bir Arap hocadan rüya yorum eğitimi almıştı gelincede benim o gün gördüğüm bir rüyayı yorumlamıştı ve imkan vermediğim bir olay söylemişti 2-3 gün sonra dediği harfiyen gerçekleşti. O günden sonra bende tamamen inanmaya başladım sadece o imam emekli olunca bütün ailesiyle başka bir yere taşındılar.

Normalde bende dağ yolunda dev bir tarantulanın sürdüğü tırın beni ezmemesi için koşuyor olurdum ama bu rüya biraz farklı oldu, hani garip hissettirdi kıza bile sonradan baktım yani bu rüyadan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…