CherArslan Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 641 Çözümler 4 24 Temmuz 2022 #11 egehararli dedi: Malesef ki güvenilir bir rüya bilimcisine anlatmalısınız. Yoksa burada yaptığımız yorumlar düzgün olmayabilir ama çok ilginç bilinçaltın varmış Genişletmek için tıkla... Rüya bilimcisi nedir yahu rüya bir bilim uğraşı değildir. En fazla psikoloğa anlatılabilir o da bilinç altına etki eden şeylerden bunun nedenini sorgular.
egehararli dedi: Malesef ki güvenilir bir rüya bilimcisine anlatmalısınız. Yoksa burada yaptığımız yorumlar düzgün olmayabilir ama çok ilginç bilinçaltın varmış Genişletmek için tıkla... Rüya bilimcisi nedir yahu rüya bir bilim uğraşı değildir. En fazla psikoloğa anlatılabilir o da bilinç altına etki eden şeylerden bunun nedenini sorgular.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #12 CherArslan dedi: Rüya bilimcisi nedir yahu rüya bir bilim uğraşı değildir. Genişletmek için tıkla... Hz. Yusuf hocam.
CherArslan dedi: Rüya bilimcisi nedir yahu rüya bir bilim uğraşı değildir. Genişletmek için tıkla... Hz. Yusuf hocam.
CherArslan Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 641 Çözümler 4 24 Temmuz 2022 #13 LegendaryDevilHunter dedi: Hz. Yusuf hocam. Genişletmek için tıkla... Doğru ya nasıl aklıma gelmedi tüh. Cahilliğimizi serdik yine ortaya.
LegendaryDevilHunter dedi: Hz. Yusuf hocam. Genişletmek için tıkla... Doğru ya nasıl aklıma gelmedi tüh. Cahilliğimizi serdik yine ortaya.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2022 #14 CherArslan dedi: Doğru ya nasıl aklıma gelmedi tüh. Cahilliğimizi serdik yine ortaya. Genişletmek için tıkla... Şaka yapmıştım.
CherArslan dedi: Doğru ya nasıl aklıma gelmedi tüh. Cahilliğimizi serdik yine ortaya. Genişletmek için tıkla... Şaka yapmıştım.
CherArslan Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 641 Çözümler 4 24 Temmuz 2022 #15 LegendaryDevilHunter dedi: Şaka yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Ben de
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.398 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #16 Çok mu anime izlediniz?
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #17 NoBMPR R8 dedi: Çok mu anime izlediniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım 5 yaşımdan sonra hiç izlemedim.
NoBMPR R8 dedi: Çok mu anime izlediniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım 5 yaşımdan sonra hiç izlemedim.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 24 Temmuz 2022 #18 Rüya tabiri diye bir şey yoktur. Tamamen yalan. Bilimsel olarak hiçbir kanıtı yok. O yüzden boş yere uğraşmayın.
Rüya tabiri diye bir şey yoktur. Tamamen yalan. Bilimsel olarak hiçbir kanıtı yok. O yüzden boş yere uğraşmayın.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #19 metaphroz dedi: Rüya tabiri diye bir şey yoktur. Tamamen yalan. Bilimsel olarak hiçbir kanıtı yok. O yüzden boş yere uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Kendi görüşünüz saygı duyarım.
metaphroz dedi: Rüya tabiri diye bir şey yoktur. Tamamen yalan. Bilimsel olarak hiçbir kanıtı yok. O yüzden boş yere uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Kendi görüşünüz saygı duyarım.
musallat.exe Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 639 Çözümler 4 24 Temmuz 2022 #20 Yaklaşık 1 hafta önce rüyamda bana M.2 SSD takmaya çalışıyorlardı, korku içinde uyandım.