Rüya yorumu

Zeki Fırıldak

Hectopat
Rüyamda her zaman düşerken ölmeyi görüyorum ve bu nedensizce ertesi gün güzel bir şey olacaksa oluyor. Mesela bilgisayar almak iyi bir şey yani ve hep annem oluyor, hizli hizli nedensiz kosuyorum anne diye bagiriyorum annem tutamayip ben de assagiya dusuyorum ve öldüğümün farkında olup assagiya dusuyorum ve bitiyor. Bu saatte konu açmamın sebebi de daha yeni az önce rüyayı yaşamaktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani normalde şekerleme falan yaptığımızda ya da uyuduğumuzda bir anda düşme hissi yaşıyoruz. O normal, herkeste oluyor. Ama senin rüyayı anlayamadım. Devam ederse doktora falan git.

Son düzenleme:
Ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama 5-6 yaşlarımda çok iyi hatırlıyorum, paso aynı rüyayı görüyordum. Rüyada okuldan eve gelirlen yolda çıkan iskeletlerden kaçıyordum. Sonra geçti zaten

Bende rüyamda Hasan emmiyi görüyorum mezarlıkta türkü söyleyip rakı içiyorduk(!) Hocam sizin düşme hissi herkeste oluyor bu normal kalbin yavaşlayıp hızla atması gibi adrenalin yaşıyorsunuz.

Bende rüyamda Hasan emmiyi görüyorum mezarlıkta türkü söyleyip rakı içiyorduk(!) Hocam sizin düşme hissi herkeste oluyor bu normal kalbin yavaşlayıp hızla atması gibi adrenalin yaşıyorsunuz.
Herkeste dediğin şey oluyor. Evet, ama bu şekilde her insan da yaşanmıyor. Sadece %10'u her gün yaşıyor. Ve zaten adrenalinle alakası yok, sadece biz kaslarımızı gevşetince beynimiz de bunu algılayıp bizi sıçratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…