Rüyada Bilgisayara Virüs Girdi

Rüyamda bilgisayara Ransomware zararlısı bulaştı. Uyandım baktım bilgisayara sıkıntı olmadığını görünce sevindim.

Benim de rüyamda yeni telefonumun pili bozulmuştu 100'den 67'ye düşmüştü direkt moralim bozulmuştu ağlayacaktım rüyamda sonra uyandım bu bir işaret mi

Rüyamda bilgisayara Ransomware zararlısı bulaştı. Uyandım baktım bilgisayara sıkıntı olmadığını görünce sevindim.

Ben her gün görüyorum taş gibi maşallah bak ne biliyonmu ben yanlışlıkla bir dosya indiriyorum silmeye çalışırken dosyayı açılıyor ve PC restart atıyor ondan sonra Windows 10 logosu yerine paintte çizilmiş gibi bir Boot ekrani geliyor açıldığında böyle tema değişmiş PC değişik değişik oluyor rüyada hele hele.

Benim rüyalar eğlenceli oluyor genellikle bazen korkutucu bazen entresan olaylar oluyor falan bir de rüyamıda unutmuyorum

Bu anime kızı virüsüne kapılacaksınız anlamına geliyor.

Anime kızları hakkına bilgi edinin çünkü siz de 1 hafta sonra anime kızı olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…