S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #1 Dün gece rüyamda bir kıza çıkma teklifi ediyordum. Kız da bizim okuldan çıkmış, farklı bir şehire taşınmıştı. O da kabul etmişti. Sabah internette araştırdım. Herkes farklı yorumlamış. Sizce ne olabilir? Sizce bu neye işaret olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2021
Dün gece rüyamda bir kıza çıkma teklifi ediyordum. Kız da bizim okuldan çıkmış, farklı bir şehire taşınmıştı. O da kabul etmişti. Sabah internette araştırdım. Herkes farklı yorumlamış. Sizce ne olabilir? Sizce bu neye işaret olabilir?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.959 Makaleler 1 Çözümler 28 21 Ocak 2021 #2 Onu çok düşündüğüne işaret olabilir. Rüya yorumları batıl inançtır.
S. Çakır Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 573 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #3 Teknocuk dedi: Onu çok düşündüğüne işaret olabilir. Rüya yorumları batıl inançtır. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Zamanında kendisine çıkma teklifi etmediğim için çok pişman olmuştum.
Teknocuk dedi: Onu çok düşündüğüne işaret olabilir. Rüya yorumları batıl inançtır. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Zamanında kendisine çıkma teklifi etmediğim için çok pişman olmuştum.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 21 Ocak 2021 #4 Rüya yorumlarına bakabilirsiniz, ben şahsen inanmıyorum fakat sizin tercihiniz. Kafanıza taktıysanız bilinç altınıza girmiş olabilir.
Rüya yorumlarına bakabilirsiniz, ben şahsen inanmıyorum fakat sizin tercihiniz. Kafanıza taktıysanız bilinç altınıza girmiş olabilir.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 21 Ocak 2021 #5 Rüyanız bilinçaltınızda dönen olaylarla ilgili oluyor genelde, bu yüzden illa bir sonuca bağlamanıza gerek yok.
Rüyanız bilinçaltınızda dönen olaylarla ilgili oluyor genelde, bu yüzden illa bir sonuca bağlamanıza gerek yok.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #6 Beyin derin hafızadaki çer çöpü görüntüye çeviriyor buna da rüya deniyor.