cuttty Decapat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 146 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 6 Mart 2022 #1 Dün rüyamda ağzım yüzüm biçimsizlenmişti. İnternete baktım, dinden çıkacağım falan (tövbe tövbe) yazıyordu. Bir aydınlatırsanız iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2022
Dün rüyamda ağzım yüzüm biçimsizlenmişti. İnternete baktım, dinden çıkacağım falan (tövbe tövbe) yazıyordu. Bir aydınlatırsanız iyi olur.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #2 Bir rüyaya göre dinden çıkacağını düşünen de ilk kez seni gördüm. Rüya adı üstünde yahu.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 İşlerinin yolunda gideceğine ve hayır hasenatı bol biri olacağına delalet eder.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 Alakası yok. Düzgün bir insansan sıkıntı olmaz zaten.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 6 Mart 2022 #5 cuttty dedi: Dün rüyamda ağzım yüzüm biçimsizlenmişti. İnternete baktım, dinden çıkacağım falan (tövbe tövbe) yazıyordu. Bir aydınlatırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Buna inanıyorsan zaten dinden çıkmışsındır.
cuttty dedi: Dün rüyamda ağzım yüzüm biçimsizlenmişti. İnternete baktım, dinden çıkacağım falan (tövbe tövbe) yazıyordu. Bir aydınlatırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Buna inanıyorsan zaten dinden çıkmışsındır.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #6 Ayrıca biyoloji hocamız şöyle bir şey demişti galiba(yanlışta hatırlıyor olabilirim) rüyadan aklında kalanlar gereksiz şeylerdir diye.
Ayrıca biyoloji hocamız şöyle bir şey demişti galiba(yanlışta hatırlıyor olabilirim) rüyadan aklında kalanlar gereksiz şeylerdir diye.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 6 Mart 2022 #7 cuttty dedi: Dün rüyamda ağzım yüzüm biçimsizlenmişti. İnternete baktım, dinden çıkacağım falan (tövbe tövbe) yazıyordu. Bir aydınlatırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ona kalırsa internetten baktığımda ne zaman öleceğimizi de söylüyor internetteki her şeye inanmayın.
cuttty dedi: Dün rüyamda ağzım yüzüm biçimsizlenmişti. İnternete baktım, dinden çıkacağım falan (tövbe tövbe) yazıyordu. Bir aydınlatırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ona kalırsa internetten baktığımda ne zaman öleceğimizi de söylüyor internetteki her şeye inanmayın.
cuttty Decapat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 146 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 6 Mart 2022 #8 Teşekkürler. Bu tarz şeylere karşı fazla hassasım. Banyoya giremeyecektim ama şimdi az da olsa korkarak gireceğim. Yaşım 14 bu arada yani küçüğüm
Teşekkürler. Bu tarz şeylere karşı fazla hassasım. Banyoya giremeyecektim ama şimdi az da olsa korkarak gireceğim. Yaşım 14 bu arada yani küçüğüm
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Mart 2022 #9 Rüyaların bir anlamı varsa bile biz bunu bilemeyiz. Bize vahyedilmemiş sonuçta. Çok takılmayın bence. Allah hayra çevirsin.
Rüyaların bir anlamı varsa bile biz bunu bilemeyiz. Bize vahyedilmemiş sonuçta. Çok takılmayın bence. Allah hayra çevirsin.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 6 Mart 2022 #10 Çıkmalısın, yoksa daha çok çarpılırsın öyle.