Deprem herkesin psikolojisini bozdu. Çok fazla depremle ilgili habere denk geldiyseniz veya düşündüyseniz bunun rüyaya yansıması gayet normal. Her rüyayı bir şeyle bağdaştırmaya gerek yok.Rüyamda yatağımda uzanırken deprem oluyordu ev yıkılmıyordu ama yavaş yavaş döküülüyordu ve sonra duruyordu son birkaç haftadır bu rüyayı görüyorum. Sizce bir işaret mi?
Benim gördüğüm bazı rüyalar gerçek olmuştu eskiden. Olabilir.
deprem olmadan önce görmeye başladım uzun süredir görüyorumDeprem herkesin psikolojisini bozdu. Çok fazla depremle ilgili habere denk geldiyseniz veya düşündüyseniz bunun rüyaya yansıması gayet normal. Her rüyayı bir şeyle bağdaştırmaya gerek yok.
öncelikle depremden önce görmeye başladım,rüyaların geçmiş trahiten bugüne kadar önem, ve anlamı büyüktür dininizdede yer alır.Haftalardır deprem bu kadar gündemdeyken, bunun rüyaya da yansıyor olması normal. Bu durum daha da fazla endişenlenmenize yol açmasın. "Rüyalar gelecekten değil, geçmişten haber verir."
Maddi yönden depreme yorumlanabilir ancak manevi yönden evin yavaş yavaş dökülmesi ama yıkılmaması bir sorun teşkil edebilir. Rüya tabircisi değilim ancak düşüncem bu yönde.
Yazdığım sizi telaşlandırmasın sakın.Rüya tabircisi değilim içiniz rahat olsun.öncelikle depremden önce görmeye başladım,rüyaların geçmiş trahiten bugüne kadar önem, ve anlamı büyüktür dininizdede yer alır.
umarım sorun teşkil etmez
Rüya anlamlı olmak zorunda değil, ben de çocukken Spider-Man görüyordum. İçiniz rahat olsun.öncelikle depremden önce görmeye başladım,rüyaların geçmiş trahiten bugüne kadar önem, ve anlamı büyüktür dininizdede yer alır.
umarım sorun teşkil etmez
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.