Rüyada SLI Yapmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Estellian

Kilopat
Evet arkadaşlar :D Kısaca rüyamı anlatayım. Şimdi ben benim PC'ye SLI yapıyordum. Ama 2 kart birbirine temas ediyordu. Ses çıkıyordu fanlardan dolayı. Ben de arkadakı fanın etiketini çıkardım ses gitti :D Sizce ne anlama geliyor bu rüya ? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla dostum gram hava atmak gibi bi derdim yok. Burda başka bi arkadaşımız da Sli yapsa (ki var Kullanıcı incelemeleri bölümünde) çok mutlu oluyorum. Hemen merak içine hemen araştırma işine giriyorum. Amacım kesinlikle hava atmak değil. Konuyu açma nedenim de öyle muhabbet dönsün eğlenelim diye.

Bende AMD 390x ile crossfire yapacağım ama hava atıyor muyum? (Yok öyle bir şey. Kasaya SSD alana kadar yırtındım. O kadar para ne arar...)

Bence SLI'dan dayanışma, bağlama, daha fazla güç gibi terimleri alabiliriz. Ama sen fanların ses yaptığını söylemişsin. Bu demek oluyor bu terimler sende bulunmuyor. Daha sonra sorunu çözmüşsün. Bu da demek oluyor bu terimleri sağlamaya çalışıyorsun ama olmayınca olmuyor...

İnsanlar hayal eder, gerçekleştirebildiklerini emeğiyle gerçekleştirir. Gerçekleştiremediklerini rafa koyar, gün gelir gerçekleştirir ama burada önemli olan zaman. Her şey zamanında olacak. Ben de düşünüyorum, hayatın güzel olduğu bir dünya, değil mi? Kim istemez böyle bir dünya? Rüyamda gördüm... Hı hı, gördüm, oldu, bitti. Yarın da yeni bir dünya çıkacak ve barış, mutluluk içinde yaşanılan bir dünya olacak. Eminim bundan. Senin SLI yapmakla emin olduğun gibi. Emin ol mutlu olmak dünyanın en iyi şeyi.

Hayaller Paris, hayatlar Muş...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı