W WhySoSerioSly Decapat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, yaşamaktan korktuğum şey oldu ve bu sabah rüyalandım. Orucum bozulur mu? Bozulursa günaha girer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Arkadaşlar, yaşamaktan korktuğum şey oldu ve bu sabah rüyalandım. Orucum bozulur mu? Bozulursa günaha girer miyim?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Nisan 2021 #2 WhySoSerioSly dedi: Arkadaşlar, yaşamaktan korktuğum şey oldu ve bu sabah rüyalandım. Orucum bozulur mu? Bozulursa günaha girer miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır bozulmaz. Nihat hoca demişti.
WhySoSerioSly dedi: Arkadaşlar, yaşamaktan korktuğum şey oldu ve bu sabah rüyalandım. Orucum bozulur mu? Bozulursa günaha girer miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır bozulmaz. Nihat hoca demişti.
3 342746 Megapat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 27 Nisan 2021 #3 Hayır bozmaz. Namaz vakti geçmeden gusül abdesti alman yeterli.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.844 Çözümler 244 27 Nisan 2021 #4 WhySoSerioSly dedi: Arkadaşlar, yaşamaktan korktuğum şey oldu ve bu sabah rüyalandım. Orucum bozulur mu? Bozulursa günaha girer miyim? Genişletmek için tıkla... Bozulmaz.
WhySoSerioSly dedi: Arkadaşlar, yaşamaktan korktuğum şey oldu ve bu sabah rüyalandım. Orucum bozulur mu? Bozulursa günaha girer miyim? Genişletmek için tıkla... Bozulmaz.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 7 27 Nisan 2021 #5 Neden günah olsun ki? Senin elinde değil ve gayet normal bir olay, senin görevin, en kısa sürede gusül abdesti almak. Tabii ki bozulmaz.
Neden günah olsun ki? Senin elinde değil ve gayet normal bir olay, senin görevin, en kısa sürede gusül abdesti almak. Tabii ki bozulmaz.
cosmos111 Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #6 Yapman gereken şey orucunu bozmadan banyoya gitmen. Banyoda iken gusül alırken ağzına su verirken gargara yapma, burnuna su verirken de çok fazla çekme. Sonra kaldığı yerden orucuna devam edebilirsin.
Yapman gereken şey orucunu bozmadan banyoya gitmen. Banyoda iken gusül alırken ağzına su verirken gargara yapma, burnuna su verirken de çok fazla çekme. Sonra kaldığı yerden orucuna devam edebilirsin.
Ayhankazgın14 Decapat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 389 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #7 Bozulmaz hocam. Ama çok günah yersin hemen gusül abdest al.
W WhySoSerioSly Decapat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #8 elon_muskk dedi: Neden günah olsun ki? Senin elinde değil ve gayet normal bir olay, senin görevin, en kısa sürede gusül abdesti almak. Tabii ki bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu açar açmaz gusül almaya gittim. Teşekkür ederim.
elon_muskk dedi: Neden günah olsun ki? Senin elinde değil ve gayet normal bir olay, senin görevin, en kısa sürede gusül abdesti almak. Tabii ki bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu açar açmaz gusül almaya gittim. Teşekkür ederim.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 27 Nisan 2021 #9 WhySoSerioSly dedi: Bu konuyu açar açmaz gusül almaya gittim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sakin olun bir sıkıntı olmaz. Orucunuza devam edebilirsiniz. Herkesin orucunu Allah Kabul etsin.
WhySoSerioSly dedi: Bu konuyu açar açmaz gusül almaya gittim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sakin olun bir sıkıntı olmaz. Orucunuza devam edebilirsiniz. Herkesin orucunu Allah Kabul etsin.
Ayhankazgın14 Decapat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 389 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #10 Fian Şampiyonu dedi: Hocam sakin olun bir sıkıntı olmaz. Orucunuza devam edebilirsiniz. Herkesin orucunu Allah Kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Amin
Fian Şampiyonu dedi: Hocam sakin olun bir sıkıntı olmaz. Orucunuza devam edebilirsiniz. Herkesin orucunu Allah Kabul etsin. Genişletmek için tıkla... Amin