Rüyaları gerçek gibi görmek hastalık mı?

PolterGeist

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Çocukluğumdan beri böyle bir sorunum var. Rüyaları çok net, çok gerçekçi görüyorum. Birebir rüyalarımı kontrol edemesem de sanki o rüyanın içinde yaşıyorum. Rüya görürken bazen kalp krizi geçiriyor gibi hissediyorum bazı yerlerde. Uyandığımda ise bu semptomlar 3sn. Devam ediyor sonra geçiyor. Bu bir hastalık mı?

Uzun süredir devam ediyorsa psikolojik bir rahatsızlığın olabilir. Hayır diyecek kişi psikolog değil ise kimse sana burada tanı koyamaz.

Uzun süredir devam ediyorsa psikolojik bir rahatsızlığın olabilir. Hayır diyecek kişi psikolog değil ise kimse sana burada tanı koyamaz.
Maksat tanı koymak değil. Sadece aynı durumu yaşayan var mı diye merak etim

Değil. Rüya görürken gerçek sanman normal.

Eklemek gerekirse. Rüyadan sonra uyanamıyorum. Rüyaların etkisinde kalarak 2 saat kadar rüyalar harici bir şey düsünemiyorum

Fazla uykusuz kalınca bana da oluyor öyle, evin temizliği hiç bitmiyormuş bekleyen işler üstüme üstüme geliyormuş gibi oluyor. Uyanınca kendimi toparlıyorum tabi. Pozitif bir çizgide ilerleyenler için lafım yok güzel oluyor bazen böyle hoş şeyler görmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…