R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 6 Nisan 2021 #11 Tc_hamza dedi: Hocam araştırmalara göre dünyanın %97'si renkli görüyormuş. Bunun nedeni televizyondan kaynaklı bir şey miş. Siz nasıl görüyorsunuz? Ben siyah-beyaz. Genişletmek için tıkla... Rüyamda monitörüme bakıyordum ve dolar 3 tldi. Ve haliyle renkli gördüm.
Tc_hamza dedi: Hocam araştırmalara göre dünyanın %97'si renkli görüyormuş. Bunun nedeni televizyondan kaynaklı bir şey miş. Siz nasıl görüyorsunuz? Ben siyah-beyaz. Genişletmek için tıkla... Rüyamda monitörüme bakıyordum ve dolar 3 tldi. Ve haliyle renkli gördüm.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 6 Nisan 2021 #12 9D görüyorum ben. Aynı zamanda Surround ses desteği de var. RİPX_009 dedi: Rüyamda monitörüme bakıyordum ve dolar 3 tldi. Ve haliyle renkli gördüm. Genişletmek için tıkla... Ah keşke olsa. Aynı rüyanın gerçeğinden istiyoruz.
9D görüyorum ben. Aynı zamanda Surround ses desteği de var. RİPX_009 dedi: Rüyamda monitörüme bakıyordum ve dolar 3 tldi. Ve haliyle renkli gördüm. Genişletmek için tıkla... Ah keşke olsa. Aynı rüyanın gerçeğinden istiyoruz.
KS KS Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #13 Assasinler Eyidir dedi: Dünyanın yüzde 3'ünden 2 kişi bizim aramızda. Birileri yalan söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yemin ederim siyah-beyaz görüyorum.
Assasinler Eyidir dedi: Dünyanın yüzde 3'ünden 2 kişi bizim aramızda. Birileri yalan söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yemin ederim siyah-beyaz görüyorum.
Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 6 Nisan 2021 #14 Ben rüya görmüyorum Hatırlamıyorum galiba .
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer EVREN 6 Nisan 2021 #15 Cidden merak ettim siyah beyaz mı görüyorsunuz? Televizyon izlemeyi bırakıp deneyeceğim. Affansen dedi: 9D görüyorum ben. Aynı zamanda Surround ses desteği de var. Genişletmek için tıkla... Ses desteği beyinde yankılanmasa iyi sistem.
Cidden merak ettim siyah beyaz mı görüyorsunuz? Televizyon izlemeyi bırakıp deneyeceğim. Affansen dedi: 9D görüyorum ben. Aynı zamanda Surround ses desteği de var. Genişletmek için tıkla... Ses desteği beyinde yankılanmasa iyi sistem.
KS KS Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #16 FsneSuyu dedi: Cidden merak ettim siyah beyaz mı görüyorsunuz? Televizyon izlemeyi bırakıp deneyeceğim. Ses desteği beyinde yankılanmasa iyi sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç keyifli değil. Deneme bence.
FsneSuyu dedi: Cidden merak ettim siyah beyaz mı görüyorsunuz? Televizyon izlemeyi bırakıp deneyeceğim. Ses desteği beyinde yankılanmasa iyi sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç keyifli değil. Deneme bence.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 6 Nisan 2021 #17 Tc_hamza dedi: Hocam araştırmalara göre Dünyanın %97'si renkli görüyormuş. Bunun nedeni televizyondan kaynaklı bir şeymiş. Siz nasıl görüyorsunuz? Ben siyah-beyaz. Genişletmek için tıkla... Ne yapacan rüyalarımı mı hackleyeceksin
Tc_hamza dedi: Hocam araştırmalara göre Dünyanın %97'si renkli görüyormuş. Bunun nedeni televizyondan kaynaklı bir şeymiş. Siz nasıl görüyorsunuz? Ben siyah-beyaz. Genişletmek için tıkla... Ne yapacan rüyalarımı mı hackleyeceksin
B beratfiliz341 Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #18 bende siyah beyaz
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 6 Nisan 2021 #19 Çok ilginçtir, ayda 1 kere kardeşimle aynı rüyayı görürürüz. Siyah beyaz bir yolda birlikte araba kullandığımızı görüyoruz.
Çok ilginçtir, ayda 1 kere kardeşimle aynı rüyayı görürürüz. Siyah beyaz bir yolda birlikte araba kullandığımızı görüyoruz.
R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 6 Nisan 2021 #20 Silinen üye dedi: Ne yapacan rüyalarımı mı hackleyeceksin Genişletmek için tıkla... Hacklemek bile az ben rüyamda port açıp paralel evrene geçiyorum
Silinen üye dedi: Ne yapacan rüyalarımı mı hackleyeceksin Genişletmek için tıkla... Hacklemek bile az ben rüyamda port açıp paralel evrene geçiyorum