Shadee Femtopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #11 Bir yaratık beni kovalıyordu taşındığımız mahalleden bende araba ile kaçıp bir binanın kolununa çarpıyordum ve gg. (bu rüyayı 20 kere gördüm belki de)
Bir yaratık beni kovalıyordu taşındığımız mahalleden bende araba ile kaçıp bir binanın kolununa çarpıyordum ve gg. (bu rüyayı 20 kere gördüm belki de)
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #12 PolterGeist dedi: Hz.Muhammed s.a.v Kuran öğretti. Evde karabasanla vs attım. Atom bombasından sağ kurtuldum. Uçak kullandım ve kaza yaptım. Gerçek hayatta yapamadığım şeyleri rüyada simüle ettim. Artık rüyalarımı not edeceğim. Genişletmek için tıkla... Gta V'i azalt.
PolterGeist dedi: Hz.Muhammed s.a.v Kuran öğretti. Evde karabasanla vs attım. Atom bombasından sağ kurtuldum. Uçak kullandım ve kaza yaptım. Gerçek hayatta yapamadığım şeyleri rüyada simüle ettim. Artık rüyalarımı not edeceğim. Genişletmek için tıkla... Gta V'i azalt.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 9 Haziran 2024 #13 pesimistingözyaşları dedi: Gta V'i azalt. Genişletmek için tıkla... Sadece Phasmophobia ve War Thunder ve FIFA
pesimistingözyaşları dedi: Gta V'i azalt. Genişletmek için tıkla... Sadece Phasmophobia ve War Thunder ve FIFA
OuzhanT Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #14 Çok rüya gören (ya da hatırlayan) birisi değilim. Sadece yüzsüz bir kız vardı. Onu hatırlıyorum.