Rüyamda cehennemi gördüm

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Dün gece rüyamda cehennemi gördüm. Her yer alevden biraz farklı şekilde yanıyordu. Her yer yine tabi kıpkırmızıydı ve her yer lavlar içindeydi. İçerisi tam bir kaos alanıydı. Her yerden fışkıran lavlar, yanan her yer ve her yerde işkence yapanlar falan vardı ve üstelik hiç hissedilmediği kadar sıcaktı. Bu cehennem mağara gibiydi. Tavanını falan gördüm. Belli bir noktadan sonra alevler ve lavlar mavileşiyordu. Cehennemin başında olduğunu düşündüğüm kişi bana "orası hiçlik sakın oraya gitme çabuk geri gel!" tarzı bir şey söylemişti. İşin ilginci bu rüyadan uyandığımda korkmadım. Ama tırsmadım da değil biraz düşününce. İnternetten anlamına baktığımda genelde rüya sahibinin günah yaptığını falan söylüyordu. Bazı kaynaklar da rüya sahibinin başına kötülük geleceği de yazıyordu. İçimde kalmasın diye yazayım dedim.

Hocam cehenneme dair ben hiçbir şey düşünmüyordum ki? Aklıma bile gelmedi hiç.

Cehenneme dair düşünmene gerek yok aslında. Bilinçaltında nelerin var olduğunu bilemezsin. Cehennemle bağdaşan şeyler de olur. Mesela dinle birlikte şeytan, cin vs. de beyine yüklenir ve korkular başlar aslında siz bunları düşünmüş olmazsınız. Bilemeyeceğiniz bir yeri rüyanızda gördüğünüze göre kesinlikle bir yerden bağlantısı vardır. Ayrıca rüyalara ortamdaki kokular ve son duyulan şeyler ve sıcaklık da etki eder.

Son düzenleme:
Cehennemdeki ateş kırmızı veya mavi değil nursuz kapkapara bir ateştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…