Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2022 #11 Mondai dedi: Ben en son 2 ay önce 1 saat sonrasını görmüştüm ve orada gerçekleşen olayı bozmuştum aynı noktaya gidip, sende yap eğer 15 yıl içinde yaşanırsa rüyanda olan olaylar zamanı kır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Mondai dedi: Ben en son 2 ay önce 1 saat sonrasını görmüştüm ve orada gerçekleşen olayı bozmuştum aynı noktaya gidip, sende yap eğer 15 yıl içinde yaşanırsa rüyanda olan olaylar zamanı kır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #12 Phytxss dedi: Aklım başımda değil gelecekte irademle bir şeyler yaptım sen bana Türkçe diyorsun sende yaşarsan anlarsın bu durumu gerçekti LAN aynı. Kim. Genişletmek için tıkla... Reçel Tahin Soğan
Phytxss dedi: Aklım başımda değil gelecekte irademle bir şeyler yaptım sen bana Türkçe diyorsun sende yaşarsan anlarsın bu durumu gerçekti LAN aynı. Kim. Genişletmek için tıkla... Reçel Tahin Soğan
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #13 Rüyanı bir yere not et, 15 yıl sonra bak.
Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2022 #14 Ercü dedi: Reçel tahin soğan. Genişletmek için tıkla... Haha.