Rüyamda hoşlandığım kızı gördüm

Seviyorsan bulursun okul müdür yardımcın nakil olanlarla ilgilenen kişidir onu bilen kesin kişi o onun yanına gidip durumu anlat iyi biriyse yardımcı olacaktır

İyi bir müdür yardımcısı lakin biraz sinirli. Yanından geçerken bile korkuyorum.

Muhtemelen yardımcı olacaktır unutma öyle sinirli kişiler genelde muhtemelen gençliğinde senin gibi aşık olan kişilerdir. Durumu anlat korkman normal ama denemen seni geliştirir...
Böyle bir şeyin olacağına siz inanıyor musunuz?

Böyle bir şeyin olacağına siz inanıyor musunuz?

Evet çünkü sinirli 3 müdür yardımcısı tanıdım 3 üde aynı çıktı y kuşağının gençliğinde yaşadıkları büyüdüklerinde ters tepiyor benim gözlemim bu şekilde elbette hepsi öyle değil tahminimce geneli bu şekilde.

Rüyaların tamamıyla bilinçaltının saçmalığı olduğunu düşünüyorum. En basitinden aç yatarsanız bilinçaltınız sürekli yemek düşündüğü için rüyanızda yemek görürsünüz.

En azından rüyanda kazanmışsın. Orada bile kaybedenler var.

Kızı özlemişsin bilinçaltına işlemiş bu kadar basit. Hayatına devam et, zamanla unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…