Rüyamda kör oldum

Gncr Dyan

Decapat
Yer
Arjantin/Rosario
Hocalarım selam, bugün çok değişik bir rüya gördüm. Rüyamda kör oluyordum. Rüyada hiçbir şey göremiyordum sadece siyah görüyordum. Yataktan kalkınca 1-2 dakika kendime gelemedim. İnternetten aratınca olumsuz şeyler gördüm fakat pek inandırıcı gelmedi. Size sormak istiyorum rüyaların gerçekleşme payı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım selam, bugün çok değişik bir rüya gördüm. Rüyamda kör oluyordum. Rüyada hiçbir şey göremiyordum sadece siyah görüyordum. Yataktan kalkınca 1-2 dakika kendime gelemedim. İnternetten aratınca olumsuz şeyler gördüm fakat pek inandırıcı gelmedi. Size sormak istiyorum rüyaların gerçekleşme payı var mı?
Öyle bir şey yok hocam, gerçekleşmesi falan palavra. Rüya aklınızda kalan olaylar ile oluşturduğunuz bir şey, unutun gitsin.

Dinlere bakınca İslam'da bile bu özellik sadece peygamberlere haber gönderirken var. Bilime göre gerçekliği yok. Kafan rahat olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı