Rüyamda Recep Baltaş'ı Gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün güne biraz tuhaf uyandım. Rüyamda Recep Abi ile etrafı açık bir alandaydık Karadeniz bölgesine benzer ve bana bir şey anlatıyordu gülerek. Rüyamı tam olarak hatırlayamasam da mutlu olduğumu hatırlıyorum rüyada. Her gün videolarını izlemekten zihnime kazınmış sanırım kendisinin güler yüzü :) Tuhaf gelebilir belki ama paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek bir Technopat olmanın ilk aşaması budur. Recep Baltaş'ı rüyasında görmeyen anlamalı ki henüz pişmemiştir.

Nasıl yani Karadeniz'de yaylada çimlerde semaver demlerken @Recep Baltaş sana "Geçen bir RAM almışım öff..." gibi anlatarak mı gördün:) Sen de "Peki ekran kartı hakkında ne düşünüyorsun? Bana dürüst ol ama. Nvidia mı AMD mi?" diyordun:)

Son düzenleme:
Nasıl yani Karadeniz'de yaylada çimlerde semaver demlerken sana "Geçen bir RAM almışım öff..." gibi anlatarak mı gördün:) Sen de "Peki ekran kartı hakkında ne düşünüyorsun? Bana dürüst ol ama. Nvidia mı AMD mi?" diyordun:)
Karadeniz bölgesi dememin nedeni çok fazla ağaçlık vardı ve biz yüksekçe bir yerdeydik. Bir masa vardı birkaç sandalye. Recep abi gülerek bir şey anlatıyordu ve sanki yıllardır arkadaşmışız gibi bir samimiyet vardı yüzünde ve konuşmasında. Ne hakkında konuştuğumuzu hatırlayamıyorum maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı