Rüyamda sevgilim vardı

@celadet, gelişme olursa geri dönüş sağlar mısın? Ben de merak ettim şimdi.

Teori meori yok rüyalara şu kadar anlam yüklemek çok komik. Boş iş ve sonunda hiç bir şey olmayacak rüyalara bu kadar anlam yüklemeye çalışma bekelntiye girip üzülürsün.

Rüyalar genel olarak bilinçaltının yansıması derler. Ancak bazen rüyada gördüğün şeyin aynısı veya tamamı gerçek hayatta da yaşanabiliyor. Tesadüf ya da altıncı his denilen şey bu olsa gerek. Belki ileride benzeri yaşanır, belki o kızla yolların bir daha kesişir. Belki de bilinçaltı yansıması diyenler haklıdır ve aklının derinliklerinde o düşünce vardır. Rüyalara çok anlam yüklememek lazım açıkçası.

Teori meori yok rüyalara şu kadar anlam yüklemek çok komik. Boş iş ve sonunda hiçbir şey olmayacak rüyalara bu kadar anlam yüklemeye çalışma bekelntiye girip üzülürsün.

Beklentiye falan girmedim, rüya beynimi kemiriyor 1 gündür. Sizinle de paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyninizin kuantum alanla etkileşime girerek gelecekten aldığı bilgileri bilinçaltınızdaki bilgilerle harmanlayarak görselleştirmesi sonucu gördüğünüz şeyler.

Ya da sadece bilinçaltınızın görselleştirildiği anlamsız bir rüya.

Seçim sizin.

Anlamsız olduğunu kabul etmek isterdim ama gerçekten öyle alelade bir rüyaya benzemiyor, ben hep rüya görürüm ama gördüğüm en absürt rüya poşetler arasında gerçekleşen bir savaştı bu gerçekten çok tuhaf ve anlamlı görünen bir rüya.

Dosya Ekleri

• ilum2.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 25
ben de bu sabah rüyamda Bus Simulator Ultimate oynadığımı ve annemin bana meyve tabağı getirdiğini gördüm, tam o sırada bir anda mutfağa ışınlanıp, su içtiğim bardağı göstererek "süt istiyorum, süt!" diye bağırıp, 350 km uzaktaki yazlığa ışınlandım... şimdi baktım oyun hala bilgisayar için çıkmamış, son bir aydır çok yakında yazıyor steam sayfasında ama neyse. anlayacağın, rüyalardan çok bir anlam çıkarma, yüz konusunda da, muhtemelen beynin o eski sevgilinin yüzünü, rastgele bir şekilde gördüğün başka birinin yüzüyle birleştirdi, o yüzden hem çok benzetiyor hem de hiç benzetmiyor olabilirsin

Tamam abicim niye kızıyosun ya ben de biliyorum rüya tabirlernini hurafe olduğunu kendimce eğleniyorum anlam arıyorum ya allahallah bir de o Twitter hesabının gerçek oluşu geriyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…