4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 13 Mayıs 2021 #21 Sapphire1525 dedi: Ödeme olarak herkes lokantanın bulaşığını yıkamıştır. Genişletmek için tıkla... Olabilir, rüyam bitmeden uyandırılmıştım hala merak ediyorum acaba ne oldu?
Sapphire1525 dedi: Ödeme olarak herkes lokantanın bulaşığını yıkamıştır. Genişletmek için tıkla... Olabilir, rüyam bitmeden uyandırılmıştım hala merak ediyorum acaba ne oldu?
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 13 Mayıs 2021 #22 Enes3078 dedi: O yollardan geçtim ben. Daha para verseler öğretmem ya Öğretmesi öğrenmesinden zor olan şeylerden birisi BSoD analizi. Neyse, bu sayede rüyanın yalan olduğunu kanıtlamış olduk en azından değil mi Genişletmek için tıkla... Mavi ekran mı emin değilim ama bir şey gösteriyordunuz (Bilgisayarda bir şey gösteriyordunuz). Son düzenleme: 13 Mayıs 2021
Enes3078 dedi: O yollardan geçtim ben. Daha para verseler öğretmem ya Öğretmesi öğrenmesinden zor olan şeylerden birisi BSoD analizi. Neyse, bu sayede rüyanın yalan olduğunu kanıtlamış olduk en azından değil mi Genişletmek için tıkla... Mavi ekran mı emin değilim ama bir şey gösteriyordunuz (Bilgisayarda bir şey gösteriyordunuz).
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #23 Rüyanda görürsün dedikleri bu olsa gerek.
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #24 Rüyamda Red Dead Redemption 2 oynuyordum ama GTA V şehrindeydim .
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 13 Mayıs 2021 #25 Enes3078 dedi: Bu işler öyle yürümüyor ki. En azından ben rüyamda görüp, sonrasında yetkimi almamıştım Genişletmek için tıkla... Sosyal tayfı olanlar moderatörlerden daha mı yetkili oluyor? Bir de nasıl alıyorsun yetkiyi? Merak ettim.
Enes3078 dedi: Bu işler öyle yürümüyor ki. En azından ben rüyamda görüp, sonrasında yetkimi almamıştım Genişletmek için tıkla... Sosyal tayfı olanlar moderatörlerden daha mı yetkili oluyor? Bir de nasıl alıyorsun yetkiyi? Merak ettim.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.733 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #26 İnsan rüyasında saray görür, köşk görür, güzel yemekler görür. Siz, Sosyal Tayfı görüyorsunuz. Rüyanızda...
İnsan rüyasında saray görür, köşk görür, güzel yemekler görür. Siz, Sosyal Tayfı görüyorsunuz. Rüyanızda...
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #27 General Pong Krell dedi: Sosyal tayfı olanlar moderatörlerden daha mı yetkili oluyor? Bir de nasıl alıyorsun yetkiyi? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yönetim veriyor, bir nevi "hizmetin için teşekkürler" durumu. Yetkileri moderasyondan yüksek değil.
General Pong Krell dedi: Sosyal tayfı olanlar moderatörlerden daha mı yetkili oluyor? Bir de nasıl alıyorsun yetkiyi? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yönetim veriyor, bir nevi "hizmetin için teşekkürler" durumu. Yetkileri moderasyondan yüksek değil.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 13 Mayıs 2021 #28 General Pong Krell dedi: Sosyal tayfı olanlar moderatörlerden daha mı yetkili oluyor? Bir de nasıl alıyorsun yetkiyi? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hayır, moderasyon yetkisi haricinde küçük yetkiler var o kadar. Olmak aslında çok zor değil. 6-7k teknik destek mesajı kafi olacaktır
General Pong Krell dedi: Sosyal tayfı olanlar moderatörlerden daha mı yetkili oluyor? Bir de nasıl alıyorsun yetkiyi? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hayır, moderasyon yetkisi haricinde küçük yetkiler var o kadar. Olmak aslında çok zor değil. 6-7k teknik destek mesajı kafi olacaktır
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 13 Mayıs 2021 #29 Berrkay dedi: Yönetim veriyor, bir nevi "hizmetin için teşekkürler" durumu. Yetkileri moderasyondan yüksek değil. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde arkadaşa "hizmetiniz için teşekkürler" deyip tatil verebilirsiniz uykusunu alıp gelsin.
Berrkay dedi: Yönetim veriyor, bir nevi "hizmetin için teşekkürler" durumu. Yetkileri moderasyondan yüksek değil. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde arkadaşa "hizmetiniz için teşekkürler" deyip tatil verebilirsiniz uykusunu alıp gelsin.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #30 403329 dedi: Hocam sizde arkadaşa "hizmetiniz için teşekkürler" deyip tatil verebilirsiniz uykusunu alıp gelsin. Genişletmek için tıkla... Bayram dolayısıyla ban atmıyoruz, bayram sonuna kaldı
403329 dedi: Hocam sizde arkadaşa "hizmetiniz için teşekkürler" deyip tatil verebilirsiniz uykusunu alıp gelsin. Genişletmek için tıkla... Bayram dolayısıyla ban atmıyoruz, bayram sonuna kaldı