Rüyamdaki kıza aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Arkadaşlar günaydın, ya bu rüyamdaki kız aşırı güzel vallahi çok pis aşık oldum tövbe tövbe. Aklımdan falan da çıkmıyor bu. Kız sürekli rüyama giriyor. Garip olan şey benim gerçekte bu kızı veya buna benzer bir kız görmedim. Rüyamda sevgiliyiz. Bazen onla olan rüyadan uyanınca tekrar uyuyorum belki devamını görürüm diye. Görüyorum da:D. Allah kimseyi akıl sağlığı ile sınamasın:D. Gününüz güzel geçsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar günaydın, ya bu rüyamdaki kız aşırı güzel vallahi çok pis aşık oldum tövbe tövbe. Aklımdan falan da çıkmıyor bu. Kız sürekli rüyama giriyor. Garip olan şey benim gerçekte bu kızı veya buna benzer bir kız görmedim. Rüyamda sevgiliyiz. Bazen onla olan rüyadan uyanınca tekrar uyuyorum belki devamını görürüm diye. Görüyorum da:D. Allah kimseyi akıl sağlığı ile sınamasın:D. Gününüz güzel geçsin.

Üç ağız üç burun sonra tüm vücut.

Kardeş sen Ezhel misin? :)

Akıllara Ezhel'in malum parçasını getiren konu. Vazgeç bu sevdadan valla bak deli olursun :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rüyanda onu aldat bir daha görmezsin.😀
Akıllara Ezhel'in malum parçasını getiren konu. Vazgeç bu sevdadan vallahi bak deli olursun :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ezel şarkıda demiş zaten "rüyanda gördüğün kıza hiç aşık olunur mu?"

Ezel şarkıda demiş zaten "rüyanda gördüğün kıza hiç aşık olunur mu?"

Sanırım oldum:D
Akıllara Ezhel'in malum parçasını getiren konu. Vazgeç bu sevdadan valla bak deli olursun :D.

Bu sevda vazgeçilmez bir sevda oldu sanırım hocam:D.

Bu sevda vazgeçilmez bir sevda oldu sanırım hocam:D.
Kardeş sen Ezhel misin? :)

Ah be o kadar çok belli ettim mi:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı