Sulaveyb Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #11 Griot dedi: Rüzgar güzel isim ama son yılarda çevremde gördüğüm Rüzgar isimlilerin yaş ortalaması 10, ama seninki de bir nevi yeniden doğuş sayılır. Genişletmek için tıkla... Selman nasıl?
Griot dedi: Rüzgar güzel isim ama son yılarda çevremde gördüğüm Rüzgar isimlilerin yaş ortalaması 10, ama seninki de bir nevi yeniden doğuş sayılır. Genişletmek için tıkla... Selman nasıl?
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 7 Şubat 2021 #12 Kişiden kişiye değişir ismin güzelliği ancak bana pek güzel bir isim gibi gelmedi. Bu karar tamamen size bağlı.
Kişiden kişiye değişir ismin güzelliği ancak bana pek güzel bir isim gibi gelmedi. Bu karar tamamen size bağlı.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #13 Deniz de olabilir. Unisex bir isim. İleride yurtdışında falan yaşarsan çok zorlanmaz insanlar ismini telaffuz ederken. İçine iyice sinen bir isim olması önemli.
Deniz de olabilir. Unisex bir isim. İleride yurtdışında falan yaşarsan çok zorlanmaz insanlar ismini telaffuz ederken. İçine iyice sinen bir isim olması önemli.
AhmetKarma Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 372 Yer Piranha Fabrikası 7 Şubat 2021 #14 Yaşınız kaç.
Griot Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Şubat 2021 #15 Sulaveyb dedi: Selman nasıl? Genişletmek için tıkla... Çok severim bu ismi,
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #16 Bence Rüzgar çok güzel bir isim büyük ünlü uyumuna uymayıp güzel olan pek isim yok sonuçta bana göre.
Bence Rüzgar çok güzel bir isim büyük ünlü uyumuna uymayıp güzel olan pek isim yok sonuçta bana göre.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 7 Şubat 2021 #17 Hocam yeni oyuncak alır gibi bize isim sormayın. Adınız iyi zaten. Size vermişler, siz de gururlandırın. Bu ne böyle? Bence adınız çok güzel.
Hocam yeni oyuncak alır gibi bize isim sormayın. Adınız iyi zaten. Size vermişler, siz de gururlandırın. Bu ne böyle? Bence adınız çok güzel.
Sulaveyb Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #18 AhmetKarma dedi: Yaşınız kaç. Genişletmek için tıkla... 23
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 7 Şubat 2021 #19 Sulaveyb dedi: Selman nasıl? Genişletmek için tıkla... Selman Kahya'nın adı olduğu için severim güzel isimdir. Yurt dışına giderseniz de Selmeeeynn diye okuma ihtimalleri var. Daha da güzel .
Sulaveyb dedi: Selman nasıl? Genişletmek için tıkla... Selman Kahya'nın adı olduğu için severim güzel isimdir. Yurt dışına giderseniz de Selmeeeynn diye okuma ihtimalleri var. Daha da güzel .
Sulaveyb Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #20 Griot dedi: Çok severim bu ismi, Genişletmek için tıkla... Aslında bende kararsız kaldım ikisi arasında ama rüzgar daha hafif geliyor bana.
Griot dedi: Çok severim bu ismi, Genişletmek için tıkla... Aslında bende kararsız kaldım ikisi arasında ama rüzgar daha hafif geliyor bana.