Rüzgarnet nasıldır?

500 ping verir büyük ihtimal. Böyle internetleri kullanmayın. Ne olduğu belli değil. İlk defa duyuyorum bunu.

Şu an birkaç servis sağlayıcı arasında kaldım ana hangisi daha mantıklı karar veremiyorum. Hangisinin sorun çözmesi daha iyi bilmiyorum.

Ama artık rüzgarneti eledim.

Peki siz şunlardan hangisini önerirsiniz.

D-Smart 16 Mbps 88₺ (12 ay taahhüt) 78₺ (24 ay taahhüt) 93₺ (tvli 24 ay taahhüt)
NetSpeed 16Mbps 76₺ (100 TL kurulum) taahhüt yok.
TurkNet 100₺ 16Mbps.
Millenicom 95₺ 16 Mbps.

Hepsi de TT altyapısını kullanıyor. TT'nin fiyatı da 95₺ (24 ay)

Şu an birkaç servis sağlayıcı arasında kaldım ana hangisi daha mantıklı karar veremiyorum. Hangisinin sorun çözmesi daha iyi bilmiyorum.

D-Smart 16 Mbps 88₺ (12 ay taahhüt) 78₺ (24 ay taahhüt) 93₺ (tvli 24 ay taahhüt)
TurkNet 100₺ 16Mbps.
Millenicom 95₺ 16 Mbps.

D-Smart'ın ismini duydukça sövesim geliyor.

NetSpeed ve TurkNet en iyileri sanırım.

D-Smart'ın ismini duydukça sövesim geliyor.

NetSpeed ve TurkNet en iyileri sanırım.
Şu aralar NetSpeed, adını oldukça duyurmaya başlıyor. Kendim de kullanıyorum. Söyledikleri hızları veriyorlar. Şu aralar fiber için 100 Mbps üstü paketlerini duyurdular. Ama biraz fiyarı tuzlu. Diğerleriyle karşılaştırdığınızda uygun bence.

TurkNet 100₺ 16Mbps.
Millenicom 95₺ 16 Mbps.

Ben de TurkNet kullanıyorum. Bence şu anda en iyisi. İlk TTNET ile başladım 24 ay taahhüt olduğu için sadece 16 download ve 1 uploadlık paketi kullandım. Sonradan TurkNet'i keşfettim altyapım 80 download ve 8 upload verdiği için TurkNet'e geçtim. Sizin de geçmenizi öneririm. Ayrıca TurkNet kullanan arkadaşınız varsa sana kodunu veriyor. Hem o ücretsiz kullanıyor 1 ay hem sen.hocam altyapınızı sorguladınız mı TurkNet'in sitesinden?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı