Rüzgarnet nasıldır?

Evet hocam sorguladım. Ancak bulunduğum bölgede sadece ADSL altyapısı var. Ve hepsi de 15mgbt verebiliyor.

Şu an NetSpeed'e ve milenicoma sıcak bakıyorum. Bunlardan en uygunu NetSpeed.

Sizin öneriniz hangisi olurdu?

Anladığım kadarıyla ADSL altyapıya sahipsin ucuz bir şeyler çözmek istiyorsun zaten yüksek hız alamıyorum diye. Gıbırnet ADSL tarifesi 75 TL kurulum ve aktivasyon ücreti yok. Buna da bakabilirsin ama Netspeed de karar kıldıysan üzeceğini sanmam bir kaç ay kullandım kendilerini memnundum.

Kesinlikle uzak durulmasi gereken bir şirket elini veren kolunu kaptiramiyor. 5-10 lira fazla verin kurumsal bir şirketten alın.

3 aylık kampanyanın sonunu bekleyemedim fazladan port varmış milleni aldım 2. ayda...

Sakın bulaşmayın ve etrafınızdakileride uyarın bu firmaya Şok Net'ten geçtim çok pişmanım hatta şu an 10 dakikadırda buraya yazarken müşteri temsilcisine ulaşamıyıorum şöyleki mart ayında Instagram da 60 TL'ye 40 Mbps ilanı üzerine geçiş yaptım şartları ise şöyle idi 60 TL sabit ücret 200 TL'de baglantı ücreti dendi konuştugum yaratık ona dedimki bak kardeşim eger durmadan zam yapıp bana 160 TL vs fatura çıkarmayın dedilerki yok efendim biz yaşanan depremden dolayı indirim yaptık dediler en az 1 sene sürer dediler okeyledik tabii ilk ay 160 TL ödemem gereken fatura 180 oldu aradım sordum bu sfer efendim sizin fatura 70 TL 10 TL'de vergi dendi dedim hani zam yoktu bu sefer yok 60 degil 70divsvsvs dedimki başka zam olmayacak değil mi ilk 3 ay 10 TL vergi alınacak sonra 70 TL ödeyeceksiniz dediler ona da dedik eyvallah ama 2. faturda 180 ödedik 3, fatura 80 olunca dedim herhalde 80'den devam edecegiz fakat yeni mesaj atmışlar taahhüdünüz 15 gün sonra bitecek faturanızda 150 olacak diye şu an tekrar Şok Net'e geçiş yapmak için müracat ettim onlara da geçiş izni vermemişler 3 aylık sınır varmış diye ayrıca rezilde bir internetleri var pingler yüksek hızlar düşük o 40 Mbps hızı bir kere rüyamda görmüştüm uyarı sakın geçmeyin etrafınızdakileri uyarın rezil bir şirket.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…