Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Az önce RÜZGARNET diye bir firmaya denk geldim. Niğde merkezli fakat tüm Türkiye'de TT altyapısıyla hizmet veriyor. www.ruzgarnet.com.tr Sizce nasıldır?
Şu zamanlarda o kadar çok yeni internet sağlayıcısı üremiş ki ben bile şaşkınlık içindeyim. Belki önceden de olan bir firmadır ancak adını hiç duymadım ve belli bir kitleye hitap etmeyen firmanın çok başarılı olduğunu zannetmiyorum. O yüzden daha bilindik mbps hızı yüksek sağlayıcılar işinizi daha iyi görecektir. Müşteri hizmetlerini sabah akşam arayabiliyoruz en azından. Yeni yetmelerde bu da yok. Superonline kullanıyorum ben futbol basketbol maçlarını rahatlıkla izliyorum paket fiyatları biraz artsa da gram kasma yok. Netspeed tarzı firmalarda bu konuda iyiler onları da deneyebilirsin.
Uzak durun,ben yandım siz yanmayin.muhattap bile bulamazsiniz. Taahhudunuz bitse bile iptal ettirmiyorlar,cok cekersiniz. Fazla fazla ordan burdan para alıyorlar.