S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 4 Eylül 2019 #1 Flaşa Rufus ile Windows 10 yazmaya çalışıyorum fakat 20 dkda anca %5 falan oluyor sıkıntı nerede? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Eylül 2019 #2 USB bellekte olması muhtemel. Bende bu işlem 5 dakikayı geçmiyor. Belleğinizi test edebilirsiniz: CrystalDiskMark
USB bellekte olması muhtemel. Bende bu işlem 5 dakikayı geçmiyor. Belleğinizi test edebilirsiniz: CrystalDiskMark
S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 4 Eylül 2019 #3 Recep Baltaş dedi: USB bellekte olması muhtemel. Bende bu işlem 5 dakikayı geçmiyor. Belleğinizi test edebilirsiniz: CrystalDiskMark Genişletmek için tıkla... Recep abi 1 saat oldu. Daha yeni bitmeye yaklaştı. Seviliyorsun. R Recep Baltaş dedi: USB bellekte olması muhtemel. Bende bu işlem 5 dakikayı geçmiyor. Belleğinizi test edebilirsiniz: CrystalDiskMark Genişletmek için tıkla... Recep abi kurmaya çalışıyorum fakat SSD' kuramıyorum şuan. Dosya Ekleri IMG_20190904_160529.jpg 1,3 MB · Görüntüleme: 134 Son düzenleme: 4 Eylül 2019
Recep Baltaş dedi: USB bellekte olması muhtemel. Bende bu işlem 5 dakikayı geçmiyor. Belleğinizi test edebilirsiniz: CrystalDiskMark Genişletmek için tıkla... Recep abi 1 saat oldu. Daha yeni bitmeye yaklaştı. Seviliyorsun. R Recep Baltaş dedi: USB bellekte olması muhtemel. Bende bu işlem 5 dakikayı geçmiyor. Belleğinizi test edebilirsiniz: CrystalDiskMark Genişletmek için tıkla... Recep abi kurmaya çalışıyorum fakat SSD' kuramıyorum şuan.