Rufus açılmıyor

Emre Erçetinn

Hectopat
Daha fazla  
ISO dosyasını indirdim, Rufus yazılımı ile yazmayı denedim ama Rufus yazılımı açılmıyor. Daha doğrusu bilgisayarda hiçbir şey açılmıyor. Birisi yardım etsin lütfen.

Malwarebytes detaylı tarama yapar mısın boş bir vaktinde, "Exe" uzantılı nesneler açılmıyorsa zararlı yazılım olabilir sisteminde. Gerçi format atacaksan boş yere tarama ile vakit kaybetmenin anlamı yok :)

Kullandığın işletim sistemini de bilelim. Rufus'un kendi sitesinde "Portable" sürümü için de bir link olması gerekiyor. Portable indirip açmayı dener misin son olarak?

Son düzenleme:
Eklemeyi unutmuşum uzun zaman önce ortam değişkenlerini yanlışlıkla silmiştim şimdi format atmaya karar verdim ama Rufus çalışmıyor.
Basit gelebilir ama yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi belki unutmuş olabilirsiniz.
Denedim fare imleci uzun bir süre döndükten sonra bu hatayı alıyorum.

375587

Çevrende boot işlemini yapabileceğin başka bir bilgisayar var ise hiç bence uğraşma hocam zaten 5 dakika içerisinde işlem bitiyor. Farklı bir bilgisayardan USB'yi bootlayıp formatı öyle gerçekleştirmeniz en sağlıklısı olucaktır 👍
Maalesef başka Pc yok.
Anladığım kadarıyla bilgisayarın masaüstüne ulaşabiliyorsunuz ama tıkladığınız şeyler açılmıyor yanlış mı anladım ?
Masa üstündeki klasörler açılıyor ama hiçbir program açılmıyor fare imleci saatlerce dönüyor.
Malwarebytes detaylı tarama yapar mısın boş bir vaktinde, "Exe" uzantılı nesneler açılmıyorsa zararlı yazılım olabilir sisteminde. Gerçi format atacaksan boş yere tarama ile vakit kaybetmenin anlamı yok :)

Kullandığın işletim sistemini de bilelim. Rufus'un kendi sitesinde "Portable" sürümü için de bir link olması gerekiyor. Portable indirip açmayı dener misin son olarak?
İndirdikten sonra çift tıkladım açılmadı sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır dedim aşağıdaki hatayı aldım.
375596

Rufus'un Portable sürümünü açmayı denedim yine aşağıdaki hatayı aldım

375598

Acilen format atmam gerek başka çözüm yolu var mı?

Son düzenleme:
Sistem geri yükleme yap istersen, problem çözülürse USB Boot aygıtını hazırlarsın hızlıca. Ben de o arada ilgili hatanın çözümlerini araştırayım.

Geri yükleme noktalarından en eski olanını seçmeni tavsiye ederim. Haber edersin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı