Hüseyin Ünal Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 36 19 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, Rufus kullanıyorum. Yeni bilgisayarıma format atacağım ama her şeyi yapıyorum ama hata aygıta erişim engellendi diyor sorunuma yardımcı olabılecek? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020
Merhabalar, Rufus kullanıyorum. Yeni bilgisayarıma format atacağım ama her şeyi yapıyorum ama hata aygıta erişim engellendi diyor sorunuma yardımcı olabılecek?
Muhammed Volkan Güngör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.013 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek kurabilmiştim ben. Bunu izlemeyi deneyiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyerek kurabilmiştim ben. Bunu izlemeyi deneyiniz.