Omegalul Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #11 Nizel G dedi: Atabiliyordun şimdi tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Hala atabiliyorum. MusaEnes dedi: İsterseniz yeniden biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Neye biçimlendirmem gerekiyor? Zaten NTFS Sisteminde.
Nizel G dedi: Atabiliyordun şimdi tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Hala atabiliyorum. MusaEnes dedi: İsterseniz yeniden biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Neye biçimlendirmem gerekiyor? Zaten NTFS Sisteminde.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Haziran 2023 #12 Omegalul dedi: Hala atabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Aygıt kullanımda kalmış olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatıp dener misin?
Omegalul dedi: Hala atabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Aygıt kullanımda kalmış olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatıp dener misin?
Omegalul Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #13 Nizel G dedi: Aygıt kullanımda kalmış olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Hala aynı hatayı veriyor. MusaEnes dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam zaten izinlerim var hala olmuyor.
Nizel G dedi: Aygıt kullanımda kalmış olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Hala aynı hatayı veriyor. MusaEnes dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam zaten izinlerim var hala olmuyor.