Rufus başka bir program bu sürücüye erişiyor hatası

586539

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Orijinal Windows 10 ISO ve Rufus'u indirdim. Windows'u Rufus'a yazdırmak istediğimde böyle bir hatayla karşılaştım. Explorer.exe yi kapatıp denedim yine aynı hatayı aldım. Flashı hem normal hem Rufus'la biçimlendirip her seferinde denedim yine aynı hatayı aldım. Flashı Kaspersky ile tarattım, Malwarebytes ile tarattım fakat virüs vb. bulunmadı. Bilgisi olan var mıdır?

Dosya Ekleri

• 1.png
    27 KB · Görüntüleme: 79
  • 2.png
    26,3 KB · Görüntüleme: 92
Eğer arkada bu flash bellek Explorer'da açıksa veya bu USB belleğe erişen başka herhangi bir uygulama varsa önce o programları kapatmanız gerekiyor. Benim dediğim Explorer uygulama olarak yani sekme olarak.

ISO dosyasının içini USB'yi FAT32 yapıp çıkartmanız yeterli.

Eğer arkada bu flash bellek Explorer'da açıksa veya bu USB belleğe erişen başka herhangi bir uygulama varsa önce o programları kapatmanız gerekiyor. Benim dediğim Explorer uygulama olarak yani sekme olarak.
Dediğiniz explorerı da kapatıp deniyorum aynı sonuç. Hangi uygulamada erişim var onu da bilmiyorum maalesef.

ISO dosyasının içini USB'yi FAT32 yapıp çıkartmanız yeterli.
Tam olarak anlamadım maalesef

Dediğiniz Explorer'ı da kapatıp deniyorum aynı sonuç. Hangi uygulamada erişim var onu da bilmiyorum maalesef.

O zaman evet deyip geçin. Hiçbir şey olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…